Libnet.ro
UNICEF

00:07

Militantii Statului Islamic au executat 700 de membri ai unui trib din Siria

Adevărul Adevărul,
Militantii Statului Islamic au executat 700 de membri ai unui trib din Siria

Aproximativ 700 de persoane care faceau parte dintr-un trib sirian au fost ucise sambata de catre militanti ai Statului Islamic IS), informeaza Reuters. Cu doar o zi in urma, extremistii jihadisti au mai executat 80 de barbati din cadrul minoritatii yazidi, in nordul Irakului. continuă pe Adevărul

Militantii Statului Islamic au decapitat 700 de membri ai unui trib din Siria

Aproximativ 700 de persoane care faceau parte dintr-un trib sirian au fost ucise in ultimele doua saptamani de catre militanti ai Statului Islamic SI), informeaza Reuters. Cu doar o zi in urma, extremistii jihadisti au mai executat 80 de barbati din cadrul minoritatii yazidi, in nordul Irakului.

Copiii sunt inrolati de mici, iar Sharia este impusa cu arma in mana in califatul Statului Islamic

Copiii sunt inrolati de mici in califatul proclamat recent de islamistii din Siria si Irak, in timp ce Sharia est impusa cu arma in mana, potrivit unui documentar ce ofera una dintre primele perspective.

MAE respinge informatiile privind livrari de armament catre extremistii Statului Islamic

Ministerul Afacerilor Externe a respins ieri cu fermitate informatiile potrivit carora au avut loc livrari de tancuri si arme de foc produse in Romania catre fortele extremiste ale gruparii Statul Islamic, precizeaza MAE, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )