Libnet.ro
UNICEF

11:30

Militar roman ranit in Afganistan, transportat cu avionul la un spital din Germania

Playtech Playtech,
Militar roman ranit in Afganistan, transportat cu avionul la un spital din Germania

Unul dintre cei 5 militari romani raniti in Afganistan pe 24 aprilie 2019 a fost transportat cu avionul la un spital din Germania. Ministerul Apararii Nationale MApN) informeaza ca starea lui este stabila, dar are nevoie de investigatii medicale amanuntite. MApN: Militar roman ranit in Afganistan, transportat in Germania pentru investigatii Pe 24 aprilie, 5 [] . continuă pe Playtech

MAPN: Un militar ranit in Afganistan, transportat in Germania

Anton Florin, unul dintre cei cinci militari raniti recent in Afganistan a fost transportat in Germania, potrivit MAPN.

MApN: Unul dintre cei cinci militari raniti recent in Afganistan a fost transportat in Germania. Care este starea acestuia

Unul dintre cei cinci militari raniti recent in Afganistan a fost transportat in Germania, a transmist sambata Ministerul Apararii Nationale, printr-un comunicat de presa. Este vorba despre caporalul.

Scene socante la un spital din Neamt: Nu mi s-a intamplat niciodata un asfel de lucru in cei opt ani de cand sunt medic (VIDEO)

Un doctor aflat in garda la Centrul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Roman, judetul Neamt a avut parte de momente cumplite. Doctorul a fost agresat de un pacient nervos care asteptase un sfert de.

Vremea a facut prapad in tara. Trei oameni au ajuns la spital din cauza furtunilor puternice

Trei oameni au fost raniti si au ajuns la spital, dupa ce furtuni puternice au lovit nord-vestul tarii, iar in Salaj si in Maramures a plouat cu bulgari de gheata. in premiera pentru Romania,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )