Libnet.ro
UNICEF

08:15

Militarul cazut la datorie in atentatul de la Kabul, decorat de presedintele Iohannis

Antena3 Antena3,
Militarul cazut la datorie in atentatul de la Kabul, decorat de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem a sublocotenentului Polschi Alexandru Ciprian-Stefan, care si-a pierdut viata in atentatul terorist de la Kabul. Astfel, in semn de recuno. continuă pe Antena3

Militarul cazut la datorie in atentatul de la Kabul, decorat de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem a sublocotenentului Polschi Al.

Militarul mort in atentatul de joi de la Kabul va fi decorat de Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca il va decora post-mortem pe militarul ucis in atentatul de la Kabul, de pe 5 septembrie, cu Ordinul National Steaua Romaniei.

Ministrul Budai, atac la presedintele Iohannis: Nu este apt sa conduca nici macar o scara de bloc Este o reclama la un film de groaza

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a atacat vineri pe seful statului, spunand ca presedintele Iohannis este o reclama la un film de groaza, care va rula in toata Romania daca domnia sa castiga alegerile si ca nu este apt sa conduca nici macar o scara de bloc.

Premierul Dancila, apel catre presedintele Iohannis: Sa nu mai refuze ministrii fara temei. Astept raspunsul sau privind propunerile de interimari la Energie, Mediu si relatia cu Parlamentul

Premierul Viorica Dancila a lansat, marti, un apel catre presedintele Iohannis, cerandu-i sa nu se mai ambitioneze sa refuze ministrii fara temei. Acestea fiind spuse, sefa Guvernului asteapta un.

Daca semneaza pentru ministri interimari in guvernul Dancila, presedintele Iohannis incalca Constitutia

Mai toata lumea asteapta sa vada ce va spune presedintele Iohannis, semneaza sau nu semneaza decretele de numire a unor ministri interimari in guvernul Dancila. in opinia mea nu semneaza, pentru ca ar incalca art. 85 din Constitutie, si ar nega tot ce a spus pana acum despre guvernul Dancila: ca e o pacoste pentru Romania si ca trebuie sa plece.

Militarul ucis la Kabul, decorat cu Steaua Romaniei

Atentatul terorist caruia i-au cazut victime si doi angajati ai ambasadei tarii noastre la Kabul, in Afganistan, a generat imediat reactia autoritatilor de la Bucuresti.

Militarul care a murit in atentatul de la Kabul facea parte dintr-o unitate de elita din Buzau

Inca un militar roman a murit departe de casa, in teatrul de operatii din Afganistan. Buzoianul Cipirian-Stefan Polschi indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul si si-a pierdut viata ca urmare a exploziei unei masini-capcana, in apropiere de Green Zone din capitala Afganistanului.

Diplomat roman ucis in Afganistan. Presedintele Iohannis transmite condoleante familiei indoliate si condamna atacul terorist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de condoleante familiei reprezentantului misiunii diplomatice a Romaniei decedat in urma atacului terorist comis la Kabul, in Afganistan, si in care a fost.

Presedintele Iohannis, dupa decizia Guvernului Dancila privind invatamantul profesional: Guvernarea PSD continua sa faca experimente cu efecte grave asupra educatiei copiilor din Romania

Guvernarea PSD continua sa faca experimente cu efecte grave asupra educatiei copiilor din Romania, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, vineri, printr-un comunicat de presa, ca reactie la decizia Guvernului.

Presedintele Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine joi, de la ora 18. 00, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala. Iohannis a avut o interventie de la Cotroceni si cu o zi in urma, cand a lansat un nou atac la adresa Guvernului, fara sa ii dea insa un raspuns premierului in privinta ministrilor interimari. Ulterior, Viorica Dancila a anuntat ca se va adresa Curtii Constitutionale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )