Libnet.ro
UNICEF

22:45

Militarul roman ucis in Afganistan, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Militarul roman ucis in Afganistan, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Sublocotenentul Madalin Stoica, ucis vineri in timul unei misiuni in Afganistan, a fost decorat post-mortem cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, sambata, de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Militarul roman ucis in Afganistan a avut o tentativa de a renunta la armata. Era painea lui Dumnezeu. in el aveam cea mai mare incredere in misiuni

Moartea caporalului Madalin Stoica, rapus in Afganistan de o masina capcana, a adus multa tristete printre fostii camarazi de la unitatea din Buzau la care era incadrat. Militarul lucra ca sanitar la Batalionul de Informatii, de langa Comandamentul Diviziei Getica, insa plecase in misiune cu o unitate din Focsani. Dumnezeu a luat la el un om atat bun, caruia nu-i gaseai un cusur, spune un fost cadru militar, prieten al familiei napastuite.

Cine este militarul roman ucis vineri in Afganistan

Cel de-al 29-lea militar roman ucis in Afganistan este caporalul Madalin Stoica, aflat la prima lui misiune internationala.

Militarul roman decedat in atacul din Afganistan, decorat de presedintele Iohannis

ACTUALIZARE 15:46 Militarul Madalin Stoica, cel care si-a pierdut viata in urma atacului asupra unei patrule romanesti in Afganistan, a fost decorat astazi post-mortem de catre presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei. *Hans Klemm: Atat personal, cat si in numele SUA transmit condoleante familiei caporalului Madalin Stoica.

Militarul care si-a piredut viata in misiune in Afganistan, decorat post-mortem de presedinte (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a sublocotenentului Madalin Stoica, mort in misiune in Afganistan, cu Ordinul National 'Steaua.

Militarul care si-a pierdut viata in misiune in Afganistan, decorat post-mortem de presedinte (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul de decorare post-mortem a sublocotenentului Madalin Stoica, mort in misiune in Afganistan, cu Ordinul National 'Steaua.

Ce mesaj transmitea Mircea Ionescu Quintus la Cotroceni de fata cu presedintele Klaus Iohannis

Ajuns la 100 de ani, Mircea Ionescu Quintus a fost decorat la inceputul anului de presedintele Klaus Iohannis. Seniorul a avut la Cotroceni un discurs glumet, mai ales ca era si un epigramist.

Ziua Pompierilor. Presedintele Klaus Iohannis participa la manifestarile din Parcul Carol

Presedintele Klaus Iohannis va inmana miercuri, de la ora 11. 00, Drapelele de lupta pentru 11 unitati aflate in subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), in Parcul Carol din Capitala, cu ocazia manifestarilor organizate de Ziua Pompierilor din Romania.

Militarul roman grav ranit in explozia unei masini capcana in Kandahar a murit. Alti doi soldati au fost raniti. Pana acum, 29 de romani si-au pierdut viata in Afganistan

Unul dintre cei trei militari romani raniti in Afganistan a murit, vineri dupa-amiaza.

Ultima fotografie din Afganistan cu militarul roman care a murit in urma atacului de vineri. Baietii au mereu grija de mine

Caporalul Madalin Stoica a decedat vineri, 15 septembrie, in urma unui atac asupra unei patrule romanesti care executa o misiune in regiunea Kandahar din Afganistan.

BREAKING NEWS Militarul roman grav ranit in explozia unei masini capcana in Kandahar a murit. Alti doi soldati au fost raniti. Pana acum, 29 de romani si-au pierdut viata in Afganistan

Unul dintre cei trei militari romani raniti in Afganistan a murit, vineri dupa-amiaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )