Libnet.ro
UNICEF

10:00

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia reiau activitatea, dupa ultima oferta a ministerului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Minerii de la Complexul Energetic Oltenia reiau activitatea, dupa ultima oferta a ministerului

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia au reluat activitatea, in urma negocierilor de joi de la sediul Prefecturii Gorj, informeaza un comunicat al Ministerului Energiei, remis, AGERPRES . continuă pe Wall-Street Ro

MINISTERUL ENERGIEI: Minerii de la Complexul Energetic Oltenia reiau activitatea

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia au reluat activitatea, in urma negocierilor de joi de la sediul Prefecturii Gorj, informeaza un comunicat al Ministerului Energiei.

Pruna, USR: Primele victime ale Ordonantei Lacomiei sunt minerii de la Complexul Energetic Oltenia

Cristina Pruna, deputat USR, sustine ca minerii de la Complexul Energetic Oltenia sunt primele victime ale guvernului PSD-ALDE, dupa adoptarea OUG114/2018, prin care s-a plafonat pretul energiei electrice si al gazelor naturale si s-a impus si o taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor care activeaza in acest sector.

Cristina Pruna, deputat USR: Primele victime ale Ordonantei Lacomiei sunt minerii de la Complexul Energetic Oltenia

Cristina Pruna, deputat USR, sustine ca minerii de la Complexul Energetic Oltenia sunt primele victime ale guvernului PSD-ALDE, dupa adoptarea OUG 114/2018, prin care s-a plafonat pretul energiei electrice si al gazelor naturale si s-a impus si o taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor care activeaza in acest sector.

Ce au primit minerii de la Complexul Energetic Oltenia dupa proteste

Pretul energiei ar putea creste daca minerii de la Complexul Energetic Oltenia vor continua protestele. intreruperea lucrului inseamna reducerea productia de energie electrica, chiar in cele mai geroase zile.

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia continua GREVA: Protestatarii au blocat calea ferata(VIDEO)

Greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia continua si marti. Minerii sunt nemultumiti de propunerea de majorare a salariilor cu 10-12%, facuta de conducerea societatii, informeaza.

UPDATE Greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia continua: Protestatarii au mpiedicat preluarea unor vagoane ncarcate cu carbune

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia nu au fost multumiti de oferta conducerii societatii privind o posibila majorare a salariilor cu 10-12% si au decis sa continue greva pornita spontan vineri seara. Nu s-au lasat impresionati nici de amenintarile secretarului de stat Doru Visan, care sustine ca este ilegala greva si ca vor fi urmate caile legale pentru rezolvarea situatiei. Mai mult, minerii de la Cariera Rosiuta stau pe calea ferata, pentru a impiedica o locomotiva sa preia vagoane incarcate cu carbune pe care sa il duca la termocentrala Isalnita, potrivit ziarului Pandurul. UPDATE Minerii au discutat cu seful companiei Sorin Boza, care le-a propus cresteri salariale intre 10% si 24%, cele mai consistente majorari fiind pentru cei cu salarii mai mici. Minerii urmeaza sa analizeze majorarile salariale propuse.

Greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia continua: Protestatarii au mpiedicat preluarea unor vagoane ncarcate cu carbune

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia nu au fost multumiti de oferta conducerii societatii privind o posibila majorare a salariilor cu 10-12% si au decis sa continue greva pornita spontan vineri seara. Nu s-au lasat impresionati nici de amenintarile secretarului de stat Doru Visan, care sustine ca este ilegala greva si ca vor fi urmate caile legale pentru rezolvarea situatiei. Mai mult, minerii de la Cariera Rosiuta stau pe calea ferata, pentru a impiedica o locomotiva sa preia vagoane incarcate cu carbune pe care sa il duca la termocentrala Isalnita, potrivit ziarului Pandurul.

Greva de la Complexul Energetic Oltenia: Stocul de carbune ar putea fi epuizat in foarte scurt timp, iar termocentralele s-ar putea opri

Minerii de al Complexul Energetic Oltenia nu dau niciun semn ca ar opri greva ce tine deja de cinci zile. Acest lucru ridica mari probleme deoarece daca lucru nu va fi reluat lucrul rapid stocul de carbune se va.

Greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia, subiect de discutie la Guvern

Ministrul energiei Anton Anton, ministrul finantelor Eugen Teodorovici si ministrul economiei Nicolae Badalau au fost convocati miercuri, in jurul orei 12, la Palatul Victoria, pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila despre greva de la Complexul Energetic Oltenia. Reamintim ca minerii refuza sa mai lucreze, aflandu-se in greva de vineri seara.

Cum intelege Complexul Energetic Oltenia sa dialogheze cu minerii care aflati in greva: I-a dat in judecata pe unii dintre acestia! Angajatii au ramas consternati (FOTO)

Greva de la Complexul Energetic Oltenia se transforma intr-un adevarat scandal. Marti se judeca la Tribunalul Gorj judeca cererea combinatului cu privire la suspendarea grevei minerilor prin ordonanta.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1999 seconds )