Libnet.ro
UNICEF

18:15

Minionii, animatia cu cel mai bun debut din toate timpurile in Romania

Adevărul Adevărul,
Minionii, animatia cu cel mai bun debut din toate timpurile in Romania

Lungmetrajul de animatie Minionii/ Minions, de Kyle Balda si Pierre Coffin, a debutat pe primul loc in box office-ul de weekend din Romania, cu incasari de 2. 614 lei, fiind vizionat de 101. 889 spectatori. Pelicula a devenit astfel animatia cu cel mai bun debut din toate timpurile din tara, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Oscar 2016: inscrierile peliculelor romanesti la categoria cel mai bun film strain au inceput

Inscrierile peliculelor romanesti eligibile la categoria cel mai bun film strain a premiilor Oscar 2016 au inceput, iar data limita este 20 iulie, anunta Centrul National al Cinematografiei CNC) pe site-ul oficial, citat de Mediafax.

REVISTA BLOGURILOR: Cel mai periculos film din istorie. in cat timp s-a turnat si cati actori au fost raniti

Pe blogurile de luni citim despre o alternativa la cazarile tranditionale oferita de site-ul Airbnb. com, despre tinerii matematicienii romani, masacrul de la Srebrenica, inchiderea liceelor unde promovabilitatea la Bac a fost zero, dar si despre cel mai periculos film care a fost realizat vreodata.

Zboruri ANULATE pe cel mai mare aeroport din Europa, din cauza protestelor

Aeroportul Heathrow din Londra a avertizat ca unele zboruri vor fi anulte, iar altele vor avea intarziere, dupa ce un grup de activisti au intrat pe pista de aterizare din nord, pentru a protesta impotriva posibilei extinderi a celui mai mare aeroport din Marea Britanie.

Crestere de 11,6% pentru actiunile TMK Artrom

Cel mai bun randament de Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost inregistrat, in perioada 2-9 iulie de actiunile TMK Artrom ART) care s-au apreciat cu 11,6%, raportat la moneda euro.

Ametesti daca privesti! Cel mai COOL hotel din lume

Sunt foarte multe motive pentru care trebuie sa vizitezi Peru, iar unul dintre este hotelul Skylodge Adventure. Capsulele transparente suspendate in aer au fost construite in 2013, special pentru aventurieri, dornici .

Rezultate admitere liceu 2015. Topul celor mai bune licee din Bucuresti dupa media de admitere la specializari

Colegiul National Sfantul Sava din Capitala ramane si in acest an cel mai bun liceu din tara, ultima medie de admitere cu care s-a intrat in acest an fiind de 9,65. in tara se mentin pe pozitie si Colegiile Nationale Emil Racovita din Cluj-Napoca si Fratii Buzesti din Craiova, dar in bucuresti domnesc Colegiile Nationale Gheorghe Lazar si Tudor Vianu.

Delfinul romanesc - in topul celor mai bune 5 SUBMARINE rusesti din toate timpurile

Submarinele din clasa Kilo, din care face parte si Delfinul, se afla in topul celor mai bune cinci submarine de fabricatie ruseasca din toate timpurile.

VIDEO Romania, taramul paradoxurilor. Cum traiesc oamenii in cel mai sarac sat si cel mai bogat oras, despartite de 100 km

Romania ramane taramul paradoxurilor. Intr-o statistica recenta, cea mai saraca localitate din tara si cea mai bogata sunt la doar 100 de kilometri departare una de cealalta.

Cel mai subtire smartphone ZTE ne aduce aminte de Praga

Intitulat ZTE Nubia My Prague, noul smartphone ilustrat mai sus este cel mai subtire telefon anuntat vreodata de cei de la ZTE, cu o grosime de doar 5,5 mm. in conformitate cu trendul din piata de productie a telefoanelor din ce in ce mai subtiri, cei de la ZTE sunt ultimii care au preferat sa [] Cel mai subtire smartphone ZTE ne aduce aminte de Praga Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

New Horizons a ajuns prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto

Sonda New Horizons, lansata de Agentia spatiala americana NASA in 2006, a trecut marti prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto din cadrul misiunii sale, anunta AFP. Istoricul survol, care va ajuta la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )