Libnet.ro
UNICEF

08:01

Ministerul Afacerilor Interne intervine in disputa privind identitatea Carlas Dreams

Adevărul Adevărul,
Ministerul Afacerilor Interne intervine in disputa privind identitatea Carlas Dreams

Ministerul roman de Interne intervine in disputa privind identitatea membrilor proiectului Carlas Dreams. Asta dupa ce un tabloid din Rusia a publicat mai multe fotografii pentru demascarea acestora. continuă pe Adevărul

Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs peste 5.000 de posturi de ofiter si subofiter

Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs peste 5. 416 de posturi, in conditiile in care exista un deficit de 17. 500 de functii, anunta institutia. Cele mai multe dintre aceste posturi, respectiv 2. 853, sunt destinate Politiei Romane.

Ministerul Afacerilor Interne face angajari. A scos la concurs 5.000 de posturi

Functionarii din Ministerul Afacerilor Interne anunta ca, in urmatoarea perioada, ar urma sa fie scoase la concurs inca 5. 000 de posturi pentru specialisti si agenti de ordine publica in.

Ministerul de Interne al Romaniei precizeaza ca NU va dezvalui identitatea membrilor formatiei Carlas Dreams

Ministerul Afacerilor Interne al Romaniei a anuntat, miercuri, pe Facebook ca nu va face publica identitatea membrilor trupei Carlas Dreams, desi a primit solicitari in acest sens, intrucat datele cu caracter personal in Romania sunt protejate de lege.

Anuntul facut de Ministerul de Interne cu privire la trupa Carlas Dreams. Acum e oficial

Reprezentantii MAI au raspuns solicitarilor privind identitatea celor din trupa Carla's Dreams Am fost intrebati daca putem sa confirmam identitatea membrilor trupei Carla's Dreams din fotog.

Iohannis a semnat decretul de numire a lui Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne. La ce ora depune demnitarul juramantul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne. Noul sef al Internelor va depune juramantul la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni.

Dragnea ii ia apararea lui Petre Toba: A tinut bine Ministerul de Interne anul acesta, intre putinele ministere care au functionat bine

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca fostul ministru Petre Toba este un bun profesionist, care a tinut bine ministerul de Interne, in acest an.

Miza intamplarilor de la Ministerul de Interne. Presedintele va putea sa vorbeasca de serviciile mele

Adrian Nastase, fost premier al Romaniei, analizeaza, pe blogul personal, scandalurile recente care au vizat Ministerul de Interne. 'Cred ca este vorba de o miza dubla. In primul rand,.

Dragnea ii ia apararea lui Petre Toba: A tinut bine ministerul de Interne anul acesta, intre putinele ministere care au functionat bine

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca fostul ministru Petre Toba este un bun profesionist, care a tinut bine ministerul de Interne, in acest an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )