Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Agriculturii: Ordonanta privind produsele agroalimentare ecologice a fost modificata

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Agriculturii: Ordonanta privind produsele agroalimentare ecologice a fost modificata

Guvernul a aprobat, in ultima sedinta, printr-o Ordonanta de urgenta modificarea OUG 342000 privind produsele agroalimentare ecologice, informeaza un comunicat al Ministerului Agriculturii. continuă pe Hotnews

Ordonanta privind produsele agroalimentare ecologice a fost modificata

Prezenta, in produsele agroalimentare ecologice, a unor substante care nu sunt permise in agricultura ecologica se va sanctiona cu declasarea produsului si a terenului, fara a fi afectate platile directe, daca se constata o contaminare accidentala.

Guvernul modifica legislatia in domeniul produselor agroalimentare ecologice

Guvernul modifica legislatia in domeniul produselor agroalimentare ecologice, iar amendamentele propuse in actul normativ nu presupun costuri suplimentare, a anuntat Ministerul Agriculturii.

Ministerul Agriculturii: Rectificarea bugetara nu afecteaza subventiile

Ministerul Agriculturii sustine ca rectificarea bugetara nu va influenta acordarea subventiilor agricole, desi proiectul de rectificare bugetara ilustreaza un minus de 29,4 milioane de lei la categoria subventii, la acest minister.

Milcev, EY: Noua Ordonanta privind taxa pe zahar este o mini-ordonanta 114

Mediul de afaceri a fost luat prin surprindere de noile masuri anuntate luni de Guvern, precum taxa pe zahar, deoarece nu a existat o discutie pe seama lor in prealabil, iar Ordonanta in acest lansata in dezbatere publica este o mini-ordonanta 114, este de parere Alex Milcev, liderul departamentului de asistenta fiscala si juridica EY Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )