Libnet.ro
UNICEF

09:45

MINISTERUL AGRICULTURII: Romania poate cheltui 80 de milioane de euro pentru sprijinul fermierilor si procesatorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL AGRICULTURII: Romania poate cheltui 80 de milioane de euro pentru sprijinul fermierilor si procesatorilor

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a afirmat ca Romania poate cheltui 80 de milioane de euro, suma care nu a fost utilizata din masuri mai putin accesate, pentru sprijinul fermierilor si procesatorilor. continuă pe Ziarul Bursa

Studiu: Romania are nevoie de 700 de milioane de euro pentru tranzitia spre o energie verde Cu cat este eliminat mai repede carbunele, cu atat mai ieftin

Romania are nevoie de 700 de milioane euro pentru tranzitia justa a zonelor miniere afectate de eliminarea treptata a carbunelui din sistemul energetic pana in 2030, arata un nou studiu coordonat de reteaua de think-tank-uri SE3T. net, la care au contribuit EPG si Bankwatch Romania. Investitiile pot fi obtinute din Mecanismul de Tranzitie Justa, din care Romania va putea mobiliza 757 milioane euro.

STUDIU: Romania are nevoie de 700 de milioane euro pentru eliminarea treptata a carbunelui

Romania are nevoie de 700 de milioane euro pentru tranzitia justa a zonelor miniere afectate de eliminarea treptata a carbunelui din sistemul energetic pana in 2030.

120 milioane euro - totalul sanctiunilor aplicate in primele 45 de zile ale starii de urgenta

Peste 600 de milioane leiaproximativ 120 milioane euro) reprezinta cuantumul amenzilor aplicate de organele de ordine de la inceputul starii de urgenta - 16 aprilie - si pana la sfarsitul saptamanii trecute. Suma a fost anuntata de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, care a mai spus ca, pentru nerespectarea ordonantelor militare, au fost sanctionate308. 859 de persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )