Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministerul britanic de Externe: Reactia Rusiei este regretabila

Antena3 Antena3,
Ministerul britanic de Externe: Reactia Rusiei este regretabila

Ministerul britanic de Externe, a afirmat vineri ca reactia Rusiei la expulzarea de diplomati este regretabila. A mai transmis ca Moscova a incalcat legislatia internationala prin atacul neurotoxic. continuă pe Antena3

Ministerul Afacerilor Externe: Rusia a declarat un diplomat roman persona non grata

Ministerul afacerilor externe a confirmat, vineri, declararea de catre Federatia Rusa persona non grata a unui diplomat roman acreditat in Rusia, dupa o masura similara adoptata de tara noastra in spirit de solidaritate cu Marea Britanie, in cazul atacului de la Salisbury, arata un comunicat de presa.

Ministerul Afacerilor Externe confirma: Diplomat roman, declarat persona non grata de catre Federatia Rusa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) confirma ca un diplomat roman acreditat in Rusia a fost declarat persona non grata, aceasta dupa o masura similara adoptata de tara noastra in spirit de solidaritate cu.

Un diplomat de la Ambasada Rusiei - declarat persona non-grata si expulzat

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a notificat Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti ca un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata si ca este obligat sa paraseasca teritoriul Romaniei, in solidaritate cu Regatul Unit al Marii Britanii, conform dispozitiilor Conventiei de la Viena cu privire la relatiile diplomatice, informeaza un comunicat al MAE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )