Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Comunicatiilor a publicat memorandumul dintre SUA si Romania, privind tehnologia 5G

România Liberă România Liberă,
Ministerul Comunicatiilor a publicat memorandumul dintre SUA si Romania, privind tehnologia 5G

Ministerul Comunicatiilor a publicat, pe site, memorandumul semnat de Statele Unite si Romania, priv. continuă pe România Liberă

Ministerul Comunicatiilor a publicat memorandumul dintre Statele Unite si Romania, privind tehnologia 5G

Ministerul Comunicatiilor a publicat memorandumul semnat de Statele Unite si tara noastra, privind tehnologia 5G, la scurt timp dupa ce licitatia privind alocarea spectrului 5G a fost amanata.

Memorandumul 5G semnat intre Romania si SUA a fost desecretizat la o zi dupa ce seful ANCOM a sustinut ca documentul e strict secret Licitatia pentru licentele 5G a fost amanata pentru 2020

Ministerul Comunicatiilor a publicat memorandumul semnat de Statele Unite si Romania privind tehnologia 5G, la scurt timp dupa ce licitatia pentru frecventele 5G a fost amanata si in contextul in care.

Memorandumul 5G semnat intre Romania si SUA a fost desecretizat la o zi dupa ce seful ANCOM a sustinut ca documentul e strict secret Licitatia pentru licentele 5G a fost amanata pentru 2020 (FOTO)

Ministerul Comunicatiilor a publicat memorandumul semnat de Statele Unite si Romania privind tehnologia 5G, la scurt timp dupa ce licitatia pentru frecventele 5G a fost amanata si in contextul in care presedi.

DONALD TRUMP: Acordul comercial dintre SUA si China ar putea fi semnat in statul Iowa

Presedintele american, Donald Trump a sugerat ca mult asteptatul acord comercial cu China ar putea fi semnat in statul agricol Iowa, care a fost grav afectat de tarife in cele 16 luni de razboi comercial dintre Statele Unite si China, cele mai mari doua economii ale lumii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )