Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Dezvoltarii a acordat peste 200 milioane lei pentru Programul National de Dezvoltare Locala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Dezvoltarii a acordat peste 200 milioane lei pentru Programul National de Dezvoltare Locala

Ministerul Dezvoltarii a virat marti suma de 215. 015 lei, pentru decontarea facturilor la lucrarile realizate prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) catre 283 obiective de investitii, potrivit unui comunica de presa al institutiei, conform News. continuă pe Ziarul Bursa

Cod rutier 2020. Atentie, soferi! Amenzi pana la 1.200 de lei pentru aceasta greseala in trafic. Multi nici nu stiau legea

Toti soferii trebuie sa fie foarte atenti, deoarece din ce in ce mai multi soferi sunt amendati din cauza unul lucru extrem de banal. Iata, asadar, ce arata proiectul de lege ce vizeaza modificarea proiectului care mareste amenzile pentru sanctiunea care le-a scos bani grei din buzunare soferilor. Cod rutier 2020. Atentie, soferi! Amenzi pana .

Peste 88 milioane euro pentru startup-uri europene, printr-un fond de investitii care a finantat si antreprenori romani

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii lansat, luni, la Londra, de catre o firma de venture capital care a finantat si antreprenori romani.

PUTERNIC AFECTATA DE PANDEMIA DE COVID-10 Baile Tusnad raporteaza o pierdere de 1,8 milioane lei, la jumatatea anului

Baile Tusnad TSND), societate din portofoliul SIF Transilvania SIF3), a raportat o pierdere de 1,862 milioane de lei, in primele sase luni ale anului curent, de peste doua ori mai mare decat cea de la jumatatea anului 2019, de 0,871 milioane de lei, in conditiile prabusirii cu 72,8% a veniturilor din exploatare, la 1,553 milioane de lei, pentru aceeasi perioada de raportare, se arata in raportul publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Patru firme si asocieri isi disputa un contract de peste 8 milioane de lei pentru canalizarea unei localitati din Alba

Administratia din Sebes a primit patru oferte pentru derularea lucrarilor la obiectivul de investitii Canalizare menajera si statie de epurare, sat Rahau, Municipiul Sebes. Valoarea estimata pentru executia lucrarilor este de 8. 827,43 lei, TVA inclus.

Peste 200 de parasutisti britanici scriu istorie in Ucraina

Peste 200 de soldati ai armatei britanice au facut istorie sambata parasutandu-se pentru prima data in sudul Ucrainei.

Posta Romana ar putea fi despagubita cu 6,3 milioane de lei pentru pierderile inregistrate in 2018

ANCOM propune compensarea costului net pentru furnizarea serviciilor din sfera serviciului universal postal in anul 2018 cu suma de 6. 244 lei, in urma cererii de compensare transmise de Compania Nationala Posta Romana S.

Senatul a adoptat proiectul de lege care prevede acordarea unui stimulent lunar de 2.000 de lei pentru cadrele didactice, in timpul starii de urgenta sau de alerta: Legea merge la Camera Deputatilor (VIDEO)

Senatorii au adoptat, luni, cu 85 voturi pentru, 25 impotriva si 13 abtineri, proiectul de lege, initiat de PSD, care prevede acordarea unor stimulente de risc, in valoarede 2. 000 de lei pentru ca.

Romanul care a dat lovitura in Fierbintii de Jos. Afacerea lui Stefan Deiu ii va aduce venituri de peste 200.000 de lei

Jos palaria! Cum a reusit un roman sa puna Fiebintii de Jos pe harta afacerilor de succes. Un vis nebun, ce parea aproape imposibil de realizat, i-a adus lui Stefan Deiu venituri de peste 200. 000 de lei. Cum a fost barbatul la un pas sa piarda tot? Cum a reusit un roman sa dea lovitura .

BVB Tranzactii de 571 milioane lei, de peste opt ori mai mult decat media zilnica

Schimburile cu actiunile Banca Transilvania, cea mai importanta companie de la BVB ce va intra in indicii de piata emergenta a FTSE Russell, au dat aproape jumatate din rulaj * Transferuri importante in piata deal cu titlurile Electrica, Transelectrica si Conpet Ultima zi a pietei noastre de capital in categoria celor de frontiera conform FTSE Russell a fost marcata de o valoare a tranzactiilor de 571,49 milioane de lei, de peste opt ori mai mare decat media zilnica a acestui an, de circa 66,77 milioane de lei, aproape jumatate din rulaj 48,8%) fiind asigurat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania TLV). Valoarea transferurilor cu titlurile institutiei de credit s-a ridicat la 287,77 milioane de lei, fiind schimbate 116,77 milioane de actiuni, echivalentul a 2,24% din capitalul bancii, cotatia TLV incheind ziua la 2,46 lei, in scadere cu 1,6% fata de pretul din ziua anterioara.

Fonduri europene de 1-5 milioane Euro pentru firme IT. Domeniile si conditiile din Programul de digitalizare a IMM

Programul de digitalizare a IMM-urilor, care ofera fonduri nerambursabile de 150 de milioane de euro, a mai avansat putin: zilele trecute s-au publicat in Monitorul Oficial schemele de ajutor de stat si de minimis, cu conditiile de finantare si codurile CAEN eligibile pentru partea destinata firmelor IT.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )