Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministerul Economiei cere 67 milioane lei de la Transelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Economiei cere 67 milioane lei de la Transelectrica

Circa 39 milioane lei urmeaza sa revina Statului Roman, actionarul majoritar al companiei Conducerea Transelectrica TEL) a actualizat ordinea de zi a Convocatorului Adunarii Generale a Actionarilor companiei, ce va avea loc in data de 14 decembrie, prin specificarea sumei de 66,7 milioane de lei pe care Statul Roman, prin Ministerul Economiei, o cere de la transportatorul de energie electrica din conturile rezultat reportat si/sau alte rezerve, se arata in notificarea remisa de companie Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

CONFORM PROIECTULUI DE BUGET: Trezoreria Statului, excedent de 60 milioane lei pentru 2019

Trezoreria Statului are prevazut pentru 2019 un excedent de 60,794 milioane lei, in conditiile unor venituri de 134,717 milioane lei si a unor cheltuieli de 73,923 milioane lei, conform proiectului de buget al institutiei publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Plangere penala a Postei Romane impotriva unor membri ai fostei conduceri pentru un prejudiciu de 1,8 milioane lei

Posta Romana a redactat o plangere penala catre Parchet impotriva unor membri din fosta conducere a companiei, printre care Alexandru Petrescu, recent instalat ministru al Comunicatiilor, apreciind ca poate fi vorba de abuz de incredere, deturnare de fonduri, delapidare, gestiune frauduloasa si abuz in serviciu si reclamand un prejudiciu de 1,8 milioane lei, conform datelor obtinute de Profit. ro.

OTP Bank Romania isi majoreaza capitalul social cu 5,52 milioane lei

Actionarii OTP Leasing Romania, OTP Bank Romania si Merkantil Bank Ungaria au aprobat majorarea capitalului cu suma de 5,52 milioane lei. Conform unui comunicat de presa, majorarea de capital s-a efectuat prin aport suplimentar in numerar, varsat integral in lei in contul principal al companiei deschis la OTP Bank Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )