Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ministerul Educatiei, amendat pentru ca nu a asigurat manuale de limba romana speciale pentru elevii maghiari

Antena3 Antena3,
Ministerul Educatiei, amendat pentru ca nu a asigurat manuale de limba romana speciale pentru elevii maghiari

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a constatat, miercuri, ca Ministerul Educatiei Nationale nu a initiat si implementat nicio politica publica pentru. continuă pe Antena3

Ministerul Educatiei, amendat cu 2.000 de lei pentru ca nu a asigurat manuale de limba romana speciale pentru elevii maghiari

Ministerul Educatiei a fost amendat cu 2. 000 de lei de catre Consiliul National de Combatere a Discriminarii pentru ca nu a asigurat programe scolare si manuale de limba romana speciale pentru elevii din clasele cu predare in limba materna maghiara, pe tot parcursul invatamantului preuniversitar.

Ministerul Educatiei, amendat cu 2.000 de lei pentru ca nu a asigurat manuale de limba romana speciale pentru elevii maghiari

Consiliul National de Combatere a Discriminarii CNCD) a decis in unanimitate de voturi sanctionarea Ministerului Educatiei cu amenda contraventionala in cuantum de 2. 000 de lei pentru ca nu a asigurat.

Motivul pentru care Ministerul Educatiei a fost amendat de catre Consiliul pentru Combaterea Discriminarii cu 2.000 lei

Ministerul Educatiei a fost amendat cu suma de 2. 000 de lei de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru lipsa manualelor de limba romana speciale si a noilor programelor scolare speciale la Limba Romana pentru copiii minoritari maghiari, pe parcursul invatamantului preuniversitar.

Ministerul Educatiei, dat in judecata de elevi pentru bariera notei 5.00. Mai bine ar regandi sistemul de invatamant

AsociatiaElevilor din Constanta a chemat Ministerul Educatiei in judecata pentru anularea masurii care trimite elevii cu media de admitere sub 5,00 la profesionala.

Ministerul Educatiei, dat in judecata de elevi: Rata abandonului scolar va creste - Ce cer copiii politicienilor

Ministerul Educatiei a fost dat in judecata de Asociatia elevilor din Constanta, dupa ce s-a decis ca cei cu medii sub 5 nu mai pot urma liceul, ci doar scoala profesionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )