Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministerul Educatiei a convocat in regim de urgenta conducerea ISJ Sibiu, in cazul profesorului de religie care a fost acuzat ca s-a masturbat in timpul orei

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei a convocat in regim de urgenta conducerea ISJ Sibiu, in cazul profesorului de religie care a fost acuzat ca s-a masturbat in timpul orei

Ministrul Educatiei Nationale, Valentin Popa, a convocat in regim de urgenta, vineri seara, la Sibiu, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu si directorul Liceului Tehnologic Nicolae Teclu din Copsa Mica, pentru a analiza situatia aparuta in urma deciziilor luate de consiliul de administratie al unitatii de invatamant dupa incidentul in care un profesor de religie a fost acuzat de comportament indecent in timpul orei. continuă pe Hotnews

Profesor la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, numit secretar de stat in Ministerul Educatiei

Ioan Stefan Groza, profesor al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, a fost numit secretar de stat in Ministerul Educatiei. Groza, care a mai lucrat pe un post de director in Ministerul Educatiei in perioada in care ministru al Educatiei era Sorin Campeanu, a fost acuzat de plagiat.

Calendarul simularii probelor scrise ale examenelor nationale: 5-7 martie pentru Evaluarea Nationala si 19-22 martie pentru Bacalaureat (Ministerul Educatiei)

Ministerul Educatiei a anuntat joi calendarul simularii probelor scrise ale examenelor nationale din anul scolar 2017-2018. Astfel, simularea Evaluarii Nationale pentru elevii de clasa a VIII-a va avea loc in perioada 5-7 martie, iar simularea pentru Bacalaureat va avea loc in perioada 19-22 martie. La simulari sunt asteptati sa participe aproape 500. 000 de elevi din clasele a VIII-a, a XI-a si a XII-a, potrivit news. ro.

Calendarul simularilor pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat a fost publicat de Ministerul Educatiei

Calendarul simularilor pentru examenele nationale pentru elevii claselor a VIII-a, a XI-a si a XII-a a fost publicat de Ministerul Educatiei Nationale MEN). Astfel, in perioada 5-7 martie 2018, se vor sustine simularile pentru Evaluarea Nationala de catre scolarii din ultimul an de gimnaziu, iar in intervalul 19-22 martie va avea loc simularea probelor scrise din cadrul examenului national de Bacalaureat pentru liceenii din anii terminali.

Sindicatele din educatie picheteaza astazi Ministerul Educatiei

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret va picheta, astazi, Ministerul Educatiei, in semn de protest fata de comasarile de clase si de unitati de invatamant si fata de nerespectarea prevederilor legale privind drepturile salariatilor din invatamant.

Sindicatele din invatamant picheteaza astazi Ministerul Educatiei

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret va picheta, astazi, Ministerul Educatiei, in semn de protest fata de comasarile de clase si de unitati de invatamant si fata de nerespectarea prevederilor legale privind drepturile salariatilor din invatamant.

Sindicate din iunvatamant picheteaza miercuri Ministerul Educatiei

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret picheteaza miercuri Ministerul Educatiei, in semn de protest fata de comasarile de clase si de unitati de invatamant si fata de nerespectarea prevederilor legale privind drepturile salariatilor din invatamant. Sindicalistii solicita cresterea alocarilor bugetare pentru educatie si un dialog social real, informeaza news. ro.

Sindicatele din Educatie picheteaza astazi Ministerul Educatiei

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret picheteaza miercuri Ministerul Educatiei, in semn de protest fata de comasarile de clase si de unitati de invatamant si fata de nerespectarea prevederilor legale privind drepturile salariatilor din invatamant. Sindicalistii solicita cresterea alocarilor bugetare pentru educatie si un dialog social real.

Premierul Dancila a numit un specialist in ginecologie veterinara in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei

Premierul Viorica Dancila l-a numit pe decanul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Ioan Stefan Groza, in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale. Groza, care a mai fost consilier ministerial in 2013, este, potrivit presei clujene, unul din apropiatii liderului PSD Ioan Rus. Decanul a fost acuzat ca a plagiat o lucrare de specialitate, ca a fost implicat si intr-un scandal cu fonduri europene si ca ar fi transformat o conferinta academica, finantata de Uniunea Europeana prin POSDRU, intr-o paranghelie cu dansatoare despuiate.

Premierul Dancila l-a numit pe decanul Facultatii de Medicina Veterinara Cluj, specialist in ginecologie veterinara, in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei

Premierul Viorica Dancila l-a numit pe decanul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Ioan Stefan Groza, in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale. Groza, care a mai fost consilier ministerial in 2013, este, potrivit presei clujene, unul din apropiatii liderului PSD Ioan Rus. Decanul a fost acuzat ca a plagiat o lucrare de specialitate, acuzatie respinsa de acesta.

Protest la Ministerul Educatiei. Zeci de parinti protesteaza fata de comasarea unor scoli

Zeci de parinti s-au adunat in fata Ministerului Educatiei Nationale MEN) pentru a protesta vizavi de posibila comasare a unor scoli, informeaza reprezentantul parintilor Iulian Cristache. incepand cu ora 11, membrii Sindicatului Spiru Haret vor picheta sediul institutiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )