Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere mai multe programe scolare pentru liceele tehnologice si invatamantul profesional

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere mai multe programe scolare pentru liceele tehnologice si invatamantul profesional

Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere publica mai multe programe scolare pentru liceele tehnologice si invatamantul profesional. Printre documentele puse in consultare se afla si curriculumul pentru calificarea profesionala Asistent medical generalist. Termenul pana la care pot fi trimise observatii este 10 martie 2018. continuă pe Hotnews

Elevii vor putea sustine examenele de BAC picate de mai multe ori pe an

Elevii care vor lua una sau mai multe note insuficiente la examenele de bacalaureat vor putea sustine probele picate de mai multe ori pe an, pana cand le vor promova. Pentru examenele repetate vor achita o taxa, care va fi stabilita anual de catre Ministerul Educatiei si va fi calculata in functie de costurile aferente organizarii examenului de BAC.

Haos la varful invatamantului buzoian. Sefa ISJ, Florina Stoian, si adjunctele sale, revocate din functie de Ministerul Educatiei

Sefa Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Buzau, Florina Stoian, a fost revocata din functie de catre Ministerul Educatiei pentru a doua oara in 6 luni. Stoian mai fusese eliberata din functie, in 2017, insa a mers in instanta si a castigat in prima faza repunerea in functie. De data aceasta, intreaga conducere a ISJ Buzau a primit calificativul nesatisfacator din partea Minsterului Educatiei.

Mai multe femei au fost jefuite pe strada de o banda de adolescenti

Mai multe femei in varsta au fost victimele unor adolescenti care le-au urmarit pe strada, in zone izolate, si le-au talharit.

Trafic rutier restrictionat temporar, sambata si duminica, pe mai multe strazi din Capitala

Traficul rutier va fi restrictionat temporar, sambata si duminica, pe mai multe strazi din Capitala .

Iurie Leanca vrea mai multe poduri pe Prut: Nu am reusit sa reconstruim niciun pod distrus de Armata Sovietica

Vicepremierul pentru Integrare Europeana de la Chisinau, Iurie Leanca, a vorbit vineri, 23 februarie, despre rezultatele vizitei sale oficiale la Bucuresti. Oficialul moldovean a declarat ca a discutat la intrevederile cu demnitarii romani inclusiv posibilitatea de a construi mai multe poduri pe raul Prut.

Un fotbalist portughez, acuzat de tentativa de omor si mai multe infractiuni. Sportivul a fost arestat

Ruben Semedo, fundasul echipei Villarreal, a fost acuzat de mai multe infractiuni, printre care si tentativa de omor, furt si posesie ilegala de arma. Un judecator a decis ca acesta sa fie retinut fara.

Picturi pe panza, monede, medalii aniversare si mai multe arme neletale de foc au fost ridicate de politisti in urma unor perchezitii

Politistii galateni au efectuat mai multe perchezitii pe raza judetului Galati, la domiciliul unor persoane banuite de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uz de arma neletala fara drept si braconaj.

Oferta EURES: 1.236 locuri de munca, vacante in strainatate, cele mai multe in Germania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 236 locuri de munca vacante, cele mai multe posturi fiind in Germania, aproximativ 700.

Trafic feroviar BLOCAT in Prahova: O pasarela s-a prabusit peste mai multe fire electrice (FOTO)

UPDATE: La ora 08:50, sase garnituri aflate pe traseu inregistreaza intarzieri. O pasarela metalica s-a prabusit peste mai multe fire in apropierea garii Ploiesti Vest, traficul feroviar fiind.

Recordul Rihannei pe YouTube, doborat de o gaina. Galinha Pintadinha, cele mai multe videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizari VIDEO

Cantareata americana Rihanna 30 de ani) a fost surclasata in topul celor mai multe videoclipuri care au depasit 100 de milioane de vizualizari. Noul record este detinut in prezent de un personaj animat, o gaina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )