Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministerul Educatiei a lansat o platforma digitala pentru a-i ajuta pe profesori sa predea online

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei a lansat o platforma digitala pentru a-i ajuta pe profesori sa predea online

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat platforma Digital pe educred. ro digital. educred. ro), un spatiu creat pentru toate cadrele didactice. Acestea pot gasi tehnologii pe care le pot folosi in activitatile de invatare cu elevii. Pe platforma digital. educred. ro sunt centralizate mai multe tipuri de resurse digitale si informatii utile, in activitatile educationale desfasurate. Toate resursele colectate pe platforma sunt gratuite. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei a lansat o platforma digitala pentru cadrele didactice

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat platforma Digital pe educred. ro digital. educred. ro), un spatiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc sa valorifice noile tehnologii in activitatile de invatare cu elevii.

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat o platforma digitala pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat o platforma digitala pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice care sustin in aceasta perioada cursuri online cu elevii. Platforma mentionata este.

Ministerul Educatiei: Vom avea noi modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat VIDEO

Elevii de clasa a VIII-a si cei de clasa a XII-a vor avea la dispozitie noi modele de subiecte pe care sa le lucreze cat stau acasa, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie, in cadrul unui interviu pentru Hotnews. ro. Variantele de subiecte sunt elaborate de Centrul National de Examinare si Evaluare si vor fi puse pe site-ul Ministerului Educatiei si trimise catre toate scolile.

Tariceanu sustine ca PSD, ALDE si Pro Romania vor anunta masuri pentru a ajuta economia romaneasca

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca se va intalni, luni, cu liderii PSD, Marcel Ciolacu, si Pro Romania, Victor Ponta, pentru a stabili un set de masuri economice care vor fi promovate in Parlament pentru a ajuta economia romaneasca si a mentine locurile de munca.

Cat au donat brandurile de lux pentru a ajuta lupta contra COVID-19

Foarte multe branduri internationale de lux au facut zilele acestea donatii importante pentru a pune umarul la lupta care se duce la nivel mondial impotriva pandemiei de Coronavirus! Iata cat au donat! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )