Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministerul Educatiei: Platforma manualelor digitale a avut peste 16 milioane de accesari in primele doua zile

Adevărul Adevărul,
Ministerul Educatiei: Platforma manualelor digitale a avut peste 16 milioane de accesari in primele doua zile

Platforma pe care au fost postate manualele digitale, www. manuale. edu. ro, a inregistrat peste 16 milioane de accesari si 37. 000 de vizitatori in primele 48 de ore de la lansare, anunta Ministerul Educatiei Nationale. continuă pe Adevărul

Pricopie: Platforma manualelor digitale a inregistrat 20.000 de accesari in prima zi

Platforma pe care au fost postate manualele digitale, www. manuale. edu. ro, a inregistrat aproximativ 20. 000 de accesari in prima zi de la lansare, anunta ministrul Educatiei Remus Pricopie, joi, intr-un comunicat.

Ministerul Educatiei a publicat toate manualele digitale de clasele I si a II-a pe manuale.edu.ro: Invatatorii trebuie sa aleaga incepand de astazi care este manualul pe care si-l doresc la clasa pentru elevi

Ministerul Educatiei a dat startul oficial consultarii manualelor digitale pentru clasele I si a II-a: toate manualele de la editurile care au castigat licitatia au fost publicate pe portalul manuale. edu. ro. Invatatorii trebuie sa aleaga incepand de astazi care este manualul pe care si-l doresc la clasa pentru elevi. Manualele pot fi consultate pe acest portal de oricine doreste, fara a fi nevoie de parola sau cont. HotNews. ro a prezentat in exclusivitate manualele digitale desemnate castigatoare la licitatie. Incepand de astazi, elevii, parintii, profesorii si oricine este curios poate accesa aceste manuale si pe site-ul ministerului educatiei. Vezi in articol cum poti rasfoi fiecare manual in parte.

Ministerul Educatiei a publicat, pe o platforma speciala, manualele digitale

Ministerul Educatiei a publicat cele 28 de manuale digitale aprobate luni de ministrul Remus Pricopie, pe care profesorii pot sa le utilizeze deja la clasa.

Manualele pentru clasele I si a II-a, publicate pe site-ul Ministerului Educatiei. invatatorii pot folosi deja cartile digitale. Comenzile, intre 16 si 22 octombrie

Ministerul Educatiei a publicat pe site variantele de manuale cu care au fost incheiate acorduri-cadru, in urma licitatiei.

MFE anunta 150 milioane de euro, prin POSDRU, pentru finantarea ideilor de afaceri ale tinerilor cu varste de peste 16 ani

Ministerul Fondurilor Europene a lansat, joi, in consultare publica initiativa Romania Start-up. Aceasta initiativa va fi implementata prin lansarea a doua cereri de propuneri de proiecte strategice in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU), a mentionat MFE, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Marele premiu la Joker in valoare de peste 16,8 milioane lei a fost castigat

Marele premiu la categoria I al jocului Joker, in valoare de 16. 971,48 lei, a fost castigat in urma extragerii de joi, in timp ce la Loto 6/49 se inregistreaza un report de peste 31 de milioane de lei,.

Marele premiu la Joker, de peste 16,8 milioane lei, a fost castigat

Marele premiu la categoria I al jocului Joker, in valoare de 16. 971,48 lei, a fost castigat in urma extragerii de joi, in timp ce la Loto 6/49 se inregistreaza un report de peste 31 de milioane de lei,.

Circa 20.000 de accesari a manualelor digitale, in prima zi de la lansare

Platforma pe care au fost postate manualele digitale, www. manuale. edu. ro , a inregistrat aproximativ 20. 000 de accesari in prima zi de la lansare, anunta ministrul Educatiei Remus Pricopie, scrie Mediafax .

Toate noile manuale digitale au fost publicate pe manuale.edu.ro

Ministerul Educatiei a publicat pe platforma manuale. edu. ro toatecele 28 de manuale digitale aprobate luni de ministrul Remus Pricopie,pe care profesorii pot sa le utilizeze deja la clasa, pana vor primi cartile tiparite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )