Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministerul Energiei anunta finalizarea unei investitii de 8,9 milioane lei la depozitul Depomures

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Energiei anunta finalizarea unei investitii de 8,9 milioane lei la depozitul Depomures

Ministerul Energiei, in calitate de autoritate competenta pentru proiecte de infrastructura energetica de interes comun, a receptionat o investitie de 8,9 milioane de lei in reteaua de conducte de gaze naturale aferenta depozitului de gaze Depomures, din Targu Mures. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Energiei a emis decizia privind demararea lucrarilor la gazoductul BRUA -*- Ministerul Energiei a emis decizia privind demararea lucrarilor la gazoductul BRUA

Ministerul Energiei, in calitate de autoritate competenta pentru proiecte de infrastructura energetica de interes comun, a emis miercuri, 21 martie 2018, Decizia exhaustiva privind gazoductul BRUA. Acest pas da dreptul operatorului Transgaz de a incepe efectiv a lucrarilor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei.

Ministerul Energiei si Transgaz dau ca sigura interconectarea cu Austria, prin BRUA

Ministerul Energiei si Transgaz TGN) au anuntat, ieri, ca lucrarile la gazoductul BRUA pot incepe, dupa ce Ministerul a emis Decizia exhaustiva, in acest sens.

Ministerul Energiei a emis decizia privind demararea lucrarilor la gazoductul BRUA

Ministerul Energiei, in calitate de autoritate competenta pentru proiecte de infrastructura energetica de interes comun, a emis luni, 21 martie 2018, Decizia exhaustiva privind gazoductul BRUA. Acest pas da dreptul operatorului Transgaz de a incepe efectiv a lucrarilor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei.

Ministerul Energiei propune utilizarea partiala a depozitului Rosia

Ministerul Energiei propune utilizarea partiala, din 25 aprilie pana la 31 decembrie 2018, a depozitului Rosia din cadrul Complexului Energetic Oltenia, pentru asigurarea stocurilor de lignit necesare iernii viitoare, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern postat pe site-ul institutiei.

Scoli si gradinite inchise vineri Ministerul Educatiei anunta ca vineri se inchid scolile in 10 judete

Scolile se inchid vineri in judetele Giurgiu, Dambovita, Prahova, Teleorman, Buzau, Dolj, Calarasi, Ilfov, Olt, Ialomita cu exceptia gradinitelor cu program prelungit) si in municipiul Bucuresti. Anuntul a fost facut de Ministerul Educatiei, care precizeaza ca motivul suspendarii integrale a cursurilor in aceste judete il reprezinta conditiile meteorologice nefavorabile.

Premierul Dancila anunta infiintarea unei noi Comisii: Se va ocupa de...

Guvernul pregateste infiintarea unei noi Comisii. Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va fi adoptata o ordonanta de urgenta pentru infiintarea unei Comisii nationale de fundamentare a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )