Libnet.ro
UNICEF

11:15

MINISTERUL ENERGIEI: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL ENERGIEI: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece

Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam, iar Sistemul National de Transport Gaze Naturale, precum si Reteaua de Transport Energie Electrica functioneaza in parametri optimi, informeaza Ministerul Energiei, intr-un comunicat transmis, astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Energiei: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam

Virgil Popescu, ministrul Energiei,a spus caRomania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam. Romania este pregatita din punct de vedere.

Belgia a ajuns la peste 20.000 de decese Covid-19 si este pe locul 2 in lume din punct de vedere al ratei mortalitatii raportat la populatie

Bilantul deceselor din cauza infectiilor cu noul coronavirus din Belgia, tara cu una dintre cele mai mari rate ale deceselor Covid-19 raportat la populatie, a depasit pragul de 20. 000, potrivit datelor oficiale publicate duminica, transmite Reuters.

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )