Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Energiei vrea sa actualizeze proiectul strategiei energetice pana in octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Energiei vrea sa actualizeze proiectul strategiei energetice pana in octombrie

Ministerul Energiei a infiintat un grup de lucru care va actualiza, pana la mijlocul lunii octombrie, proiectul Strategiei Energetice a Romaniei pentru perioada 2017 - 2030, urmand ca documentul sa contina si o lista cu investitiile prioritare din sector, precum reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, hidrocentrala Tarnita si un grup nou la Complexul Energetic Oltenia, a declarat, pentru Agerpres, Andrei Maioreanu, secretar de stat in Ministerul Energiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Energiei modifica iar strategia energetica. Reactoarele 3 si 4 si hidrocentrala Tarnita, printre prioritati

Ministerul Energiei a infiintat un grup de lucru care va actualiza, pana la mijlocul lunii octombrie, proiectul Strategiei Energetice a Romaniei pentru perioada 2017 - 2030, urmand ca documentul sa contina si o lista cu investitiile prioritare din sector, precum reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, hidrocentrala Tarnita si un grup nou la Complexul Energetic Oltenia.

Ministerul Energiei a dat afara FP din boardul Hidroelectrica

Ministerul Energiei, care controleaza Hidroelectrica, cu un pachet de 80%, a decis, in Adunarea Generala de ieri, sa o demita pe Oana Truta din Consiliul de Supraveghere al companiei.

Ministerul Energiei a infiintat o structura noua care va administra rezerva de apa grea a tarii noastre

Guvernul Romaniei a aprobat ieri, la propunerea Ministerului Energiei, Ordonanta privind infiintarea Centrului National de Management al Apei Grele CNMAG). Noua entitate va prelua managementul apei grele de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN), din Drobeta Turnu Severin, aflata in faliment si in imposibilitatea de a mai conserva aceasta resursa, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )