Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ministerul de Finante propune Declaratia Unica. Ce se intampla cu Formularul 600

Antena3 Antena3,
Ministerul de Finante propune Declaratia Unica. Ce se intampla cu Formularul 600

Ministerul de Finante pregateste simplificarea obligatiilor declarative prin depunerea unei singure declaratii, Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele. continuă pe Antena3

Ministerul de Finante propune Declaratia Unica, care va comasa sapte declaratii, inclusiv Formularul 600

Ministerul de Finante pregateste simplificarea obligatiilor declarative prin depunerea unei singure declaratii, Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice.

Teodorovici: Guvernul anunta joi ce se intampla cu Formularul 600

Premierul Viorica Dancila va anunta joi, in sedinta de Guvern, noul mecanism dupa care va functiona formularul in care se vor comasa mai multe formulare, printre care si controversata declaratie 600, a declarat ministrul Finantelor.

Guvernul, decizii cruciale privind banii romanilor. Formularul 600, in dezbatere publica

Premierul Viorica Dancila a prezentat in sedinta de Guvern de joi noul mecanism prin care va functiona Formularul 600, cel care vizeaza persoanele care au venituri din activitati independente. Premierul a.

Din 2019, Declaratia unica de plata se depune online. Ce pasi trebuie urmati

Declaratia unica de plata se va depune anul viitor, pana la 31 martie, doar in format electronic, accesand Spatiul Public Virtual al ANAF. Va prezentam, punctual, pasii care trebuie urmati.

Premierul anunta joi ce se intampla cu FORMULARUL 600. Eugen Teodorovici: Sunt undeva la sapte sau opt formulare intr-unul(VIDEO)

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in sedinta de Guvern de joi, premierul Viorica Dancila va anunta noul mecanism dupa care va.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )