Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministerul Finantelor a atras, astazi, 342,5 milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a atras, astazi, 342,5 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, azi, 342,5 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 167 de luni, la un randament mediu de 3,65% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU PERIOADA IANUARIE-SEPTEMBRIE Transelectrica - profit de 152 milioane lei, dublu fata de cel din primele trei trimestre ale lui 2019

Transportatorul national de energie electrica Transelectrica TEL) a raportat, pentru primele noua luni ale acestui an, un profit net de 152 milioane lei, dublu fata de cel din primele noua luni ale anului trecut, se arata in raportul companiei publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Bittnet a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de 75,8 milioane lei in contextul pandemiei

Bittnet BNET), un grup de companii IT listat pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti, a raportat o cifra de afaceri consolidata de 75,8 milioane lei pentru primele noua luni ale anului 2020, o crestere cu 36% fata de aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Romanii au subscris circa 488 milioane lei, in prima saptamana la Fidelis. Care e situatia pe fiecare emisiune in parte

Subscrierea la programul Fidelis, titlurile de stat dedicate populatiei ce vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), merge bine daca ne uitam la cifrele din prima saptamana. Valoarea totala a subscrierilor pe cele trei emisiuni este de circa 488 milioane lei.

Romgaz a inregistrat in primele noua luni ale anului un profit net de 941,9 milioane lei, in scadere cu 20,5%

Romgaz a inregistrat in primele noua luni ale anului un profit net de 941,9 milioane lei, mai mic cu 20,52% comparativ cu perioada similara din anul trecut, conform unui comunicat de presa.

Ministerul Finantelor is now online: cum vrea institutia sa se promoveze pe Facebook, Twitter si Instagram

Serviciile oferite de stat sunt digitalizate doar intr-o proportie foarte mica si loc de mai bine e suficient. Pana atunci, insa, se lucreaza la imaginea din online, iar Ministerul.

IN URMA VANZARII FARMACIILOR CATRE HELPNET Farmaceutica Remedia - profit de 36,4 milioane lei, fata de cele 1,6 milioane lei din ianuarie-septembrie 2019

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia RMAH) a raportat, pentru primele trei trimestre ale anului curent, venituri din exploatare de 372,32 milioane de lei, cu 13,2% mai mari decat cele din primele noua luni ale anului trecut si un profit net de 36,47 milioane de lei, cu mult peste cel din perioada ianuarie-septembrie 2019, de 1,62 milioane de lei, se arata in raportului companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti .

in spatele scenei Black Friday 2020: comenzi de aproape 600 milioane lei: 1.881 de teste RT-PCR, 15 masini, 367 inchirieri de rulote, masini, servicii taxi si car-sharing, 53.000 litri de carburant

Ziua de Black Friday 2020 organizata de eMAG vineri, 13 noiembrie, a batut toate recordurile istorice si a evidentiat schimbarile comportamentului clientilor. eMAG a inregistrat, intr-o singura zi, 12,4 milioane de vizite, cu 1,6 milioane peste 2019, si produse comandate in valoare de 585,7 de milioane de lei, cu 17% peste anul trecut. Fata de prima editie de acum 10 ani, valoarea produselor comandate a fost de 17 mai mare si de trei ori mai mare fata de acum cinci ani.

MAI: Amenzi de peste 10 milioane de lei pentru nerespectarea masurilor de protectie sanitara

Un numar de 45 de dosare penale privind zadarnicirea combaterii bolilor au fost intocmite in ultima saptamana si au fost aplicate amenzi de peste 10 milioane de lei pentru nerespectarea masurilor de protectie sanitara, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne MAI), potrivit Agerpres. Au fost intocmite 50 de dosare penale, in care sunt cercetate 54 de persoane. Dintre acestea, 45 de dosare vizeaza art. 352 din Codul penal - zadarnicirea combaterii bolilor, precizeaza MAI. De asemenea, au fost aplicate 66. 821 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 10,4 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )