Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministerul Finantelor cere restituirea terenului pentru care Puiu Popoviciu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

B1 B1,
Ministerul Finantelor cere restituirea terenului pentru care Puiu Popoviciu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

Instanta a amanat iar solutionarea laturii civile a cauzei in care afaceristul Puiu Popoviciu a fost condamnat 7 ani de inchisoare, dupa ce reprezentantii institutiilor statului au cerut termen pentru studiul. continuă pe B1

Trei motive pentru care Boris Johnson l admira tot mai mult pe Donald Trump

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, care la o receptie privata a afirmat ca il admira tot mai mult pe presedintele american Donald Trump, a explicat motivele pentru care a facut aceste afirmatii, informeaza site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Florin Citu: Liviu Dragnea foloseste Ministerul Finantelor pentru a spala bani!

Senatorul liberal Florin Citu cricita felul in care statul se imprumuta de la cetateni prin intermediul trezoreriei statului si a Postei Romane. Acesta aseamana astfel de actiuni drept o spalare de bani.

A furat o suma importanta de la compania pentru care lucra. Judecatorii au fost socati cand au aflat ce si-a cumparat barbatul cu acei banii

Matthew Farrimond a fost contabilul unei firme de constructii si a fost gasit vinovat pentru furtul a 370. 000 de lire sterline. Barbatul a luat banii pentru a duce o viata lipsita de griji, dar si pentru a-si cu.

India: O femeie si-a otravit toata familia. Care este motivul HALUCINANT pentru care a luat aceasta decizie

O femeie, in varsta de 28 de ani, din India a fost retinuta dupa ce a pus otrava peste mancarea pe care a servit-o familiei sale pentru ca isi batea joc de ea. Astfel, patru copii si un barbat de 53 de.

Motivul uimitor pentru care o femeie a fost eliberata din inchisoare dupa ce si-a injunghiat sotul infidel

O femeie care si-a injunghiat sotul dupa ce a aflat ca acesta o insela cu o prietena, a fost eliberata din inchisoare pentru ca un judecator a decis ca agresoarea a fost supusa unui stres.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )