Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ministerul Finantelor de la Chisinau propune cresteri salariale pentru majoritatea bugetarilor

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor de la Chisinau propune cresteri salariale pentru majoritatea bugetarilor

Proiectul Legii bugetului pentru anul 2020 prevede crestere de salariu intre 6-10 % pentru majoritatea angajatilor din institutiile de stat. in plus, pentru unele categorii de bugetari retributia ar putea creste cu pana la 1. 000 de lei lunar. Propunerile au fost discutate in cadrul unei consultari publice privind politica salariala pentru anul 2020 si pe termen mediu 2021-2022), se spune intr-un comunicat de presa emis de minister. continuă pe Adevărul

Ministerul Finantelor vrea sa ia bani de la ministerele Sanatatii si Tineretului (DOCUMENT)

Ministerul Finantelor Publice MFP) propune ca sumele pe care le-au primit Ministerul Sanatatii si cel al Tineretului si Sportului din taxele si accizele aplicate la nivel national pentru tigarete, tigari si bauturi alcolice sa fie virate la bugetul de stat. Acestea erau considerate venituri propii ale celor doua ministere. Practic, MFP spune, cu alte cuvinte: Luam noi banii, iar daca aveti nevoie, va dam noi.

Chile: Presedintele propune masuri sociale pentru a pune capat protestelor

Presedintele Sebastian Pinera a anuntat marti un pachet de masuri sociale pentru a pune astfel capat protestelor care au cuprins Chile in ultimele cinci zile ca urmare a cresterii preturilor pentru transportul public, scrie Agerpress, citand AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )