Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministerul Finantelor: Din 10 septembrie, companiile pot solicita ajutor de stat

Antena3 Antena3,
Ministerul Finantelor: Din 10 septembrie, companiile pot solicita ajutor de stat

Ministerul Finantelor a anuntat ca, din 10 septembrie, companiile pot depune cereri de finantare prin schema de ajutor de stat 807/2014. Cererile de acord pentru finantare, insotite de documentele. continuă pe Antena3

Ministerul Finantelor: Companiile vor putea solicita ajutor de stat

Ministerul Finantelor a anuntat ca, din 10 septembrie, companiile pot depune cereri de finantare prin schema de ajutor de stat 807/2014. Cererile de acord pentru finantare, insotite de documentele justificative, se transmit la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, din Bd. Libertatii nr. 16, sector 5, Bucuresti, mentionandu-se pe plic: Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituita prin H. nr. 807/2014, se arata in comunicat.

Ministerul Finantelor da startul finantarii investitiilor cu impact major in economie, prin schema de ajutor de stat. De cand se pot solicita banii

Ministerul Finantelor va incepe sa primeasca din data de 10 septembrie cereri de finantare prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie. Bugetul alocat schemei in anul 2018 pentru emiterea de acorduri pentru finantare cu plata in perioada 2019-2021 este de 614 milioane lei.

HOROSCOP. Cele mai norocoase zile din luna Septembrie. Ce trebuie sa faci ca sa-ti mearga bine

Zodiacul Chinezesc iti spune care sunt zilele norocoase pe mai multe planuri ale vietii tale. Casatorie: 1, 5, 9, 10, 15, 18, 22, 23, 25, 30 Calatorii: 1, 3, 9, 13, 14, 15, 16, 18, 25, 26, 27,.

Gabriela Firea, despre declaratiile prefectului de Bucuresti privind evenimentele din 10 august: in general nu ma inconjur de oameni care mint

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut, marti, mai multe precizari privind evenimentele din 10 august de la mitingul diasporei. Aceasta a precizat ca in acest moment trebuie lasata ancheta sa isi urmeze.

Firea, despre mitingul din 10 august: Violentele au reprezentat un moment greu si delicat

Violentele din Piata Victoriei din 10 august au reprezentat un moment greu si delicat, sustine primarul Capitalei, Gabriela Firea, adaugand ca pentru un primar general nu este o fericire ca in oras sa se intample astfel de incidente, relateaza News. ro.

Ancheta a procurorilor privind agresarea a 62 de jandarmi la protestul din 10 august

Procurorii efectueaza cercetari dupa ce 62 de jandarmi au spus ca au fost agresati la mitingul din 10 august, desi nu fiecare a depus plangere, fiind inregistrate mai multe sesizari colective, au precizat,.

Actiune disciplinara pentru procurorul militar care a deschis ancheta in cazul violentelor din 10 august

Inspectia Judiciara a anuntat, luni, ca s-a inceput o actiune disciplinara fata de procurorul militar Ciprian Parlog, cel care a demarat ancheta referitoare la modul de interventie a jandarmilor in timpul protestului din 10 august.

Inspectia Judiciara a declansat actiunea disciplinara mpotriva procurorului care a fost la protestul din 10 august, pentru un articol scris la nceputul anului/ El acuza presiunea politica asupra magistratilor

Inspectia Judiciara anunta luni ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul militar Ciprian Parlog, cel care a fost la protestul din 10 august, pentru ca prin opiniile exprimate intr-un articol de presa din 25 ianuarie 2018, ar fi denigrat judecatorii CSM si inspectorii IJ, scrie Mediafax.

Prefectul Capitalei sustine ca a semnat dupa 12 noaptea ordinul de interventie la protestul din 10 august. Jandarmeria anuntase ca aprobarea a venit la 23.11

Prefectul si reprezentantii Jandarmeriei se contrazic in privinta orei la care a fost semnat ordinul de interventie in timpul protestului din 10 august din Piata Vctoriei. Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, a declarat, astazi, ca a semnat ordinul dupa 12 noaptea, in vreme ce oficialii Jandarmeriei au sustinut ca s-a primit aprobare de interventie in forta la ora 23.

Gabriela Firea despre declaratiile facute de Speranta Cliseru privind ora la care a fost dat ordinul de interventie si protestul din 10 august: n general nu ma nconjur de oameni care mint / Cunosc anumite lucruri, dar nu pot sa le exprim public

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca lasa ancheta privind interventia Jandarmeriei la protestul de pe 10 august sa-si urmeze cursul si, desi sunt lucruri de spus, va face acest lucru intr-un cadru organizat, statutar, in PSD. in ceea ce priveste neconcordantele dintre declaratiile facute de prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, o apropiata a Gabrielei Firea, si reprezentantii Jandarmeriei legate de ora la care a fost dat ordinul de interventie la protestul Diasporei, primarul general a declarat ca in general se inconjoara de oameni care nu mint.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )