Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministerul Finantelor a imprumutat 23,9 milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a imprumutat 23,9 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat, ieri, de la banci, 23,9 milioane de lei, sub plafonul programat, suplimentar la licitatia de luni. continuă pe Ziarul Bursa

Regele Vinului, George Ivanescu, actionar la Murfatlar, si alte noua persoane, retinute de DNA. Acuzatii: evaziune fiscala de 600 de milioane lei

George Ivanescu, actionar la compania de vinuri Murfatlar, si alte noua persoane au fost retinute de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care se fac cercetari cu privire la evaziune fiscala, cu un prejudiciu de aproximativ 600 milioane lei. Printre cei retinuti sunt si trei functionari superiori de la Fisc si Vami.

Romaero incepe concedierea colectiva a 150 de angajati, care costa statul 5,6 milioane lei

ACTUALIZARE 16:14 Curtea de Conturi va verifica toata activitatea Romaero din perioada 2012-2015 Curtea de Conturi va incepe un control la compania de stat Romaero, aflata intr-o situatie financiara grava, in care va verifica toata activitatea societatii in perioada 2012-2015, in special contractele de achizitii si actele aditionale, au declarat pentru News. ro surse din Ministerul Economiei. ----------- Compania Romaero, specializata in fabricarea si intretinerea avioanelor, va concedia pana la 150 de angajati, pentru a reduce cheltuielile, in vederea redresarii financiare, potrivit unor documente publicate pe site-ul companiei. Surse din cadrul Ministerul Economiei au declarat agentiei News. ro ca este luata in calcul inclusiv o reforma la nivelul conducerii executive.

Romaero da afara 150 de angajati. Concedierea colectiva va costa statul 5,6 milioane lei

150 de angajati ai companiei Romaero vor fi concediati, pentru reducerea cheltuielilor, scrie News. ro. Disponibilizarea colectiva va costa statul 5,6 milioane de lei. Surse din cadrul Ministerului Economiei au precizat ca este luata in calcul inclusiv o reforma la nivelul conducerii executive.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2814 seconds )