Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ministerul Finantelor a lansat in dezbatere publica noile norme de aplicare a Codului Fiscal, dupa ultimele modificari

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor a lansat in dezbatere publica noile norme de aplicare a Codului Fiscal, dupa ultimele modificari

Ministerul Finantelor a lansat, luni, in dezbatere publica noile norme de aplicare a Codului Fiscal, masura necesara dupa ce guvernul a modificat mai multe niveluri ale taxelor de la 1 februarie. continuă pe Adevărul

MFP pune in dezbatere publica Normele de aplicare ale Codului Fiscal

Ministerul Finantelor Publice MFP) a lansat in dezbatere proiectul Normelor de aplicare ale Codului Fiscal, document care aduce o serie de clarificari masurilor introduse in ultimele luni, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Ministerul Finantelor a atras, vineri, 100 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 100 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 700 de milioane de lei printr-o emisiune de obligatiuni pe doi ani, la un randament mediu de 1,59% pe an.

Ministerul Finantelor s-a angajat in fata CE sa ia masuri de ajustare bugetara, in caz de deviere de la tinta de deficit

Ministerul Finantelor a precizat, intr-un raspuns transmis la o solicitare a News. ro, ca va comunica permanent cu reprezentantii Comisiei Europene privind stadiul indeplinirii tintei de deficit bugetar, stabilita la putin sub 3% din produsul intern brut PIB) pentru 2017, iar in caz de deviere de la tinta vor fi luate masuri de ajustare a deficitului bugetar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )