Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministerul Finantelor a luat cu imprumut 600 milioane lei pe trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a luat cu imprumut 600 milioane lei pe trei ani

Ministerul Finantelor a plasat ieri obligatiuni de 600 milioane lei 132,2 milioane euro) scadente in 26 februarie 2020, in linie cu valoarea anuntata, la un randament mediu de 1,98% pe an, in scadere sensibila fata de ultima licitatie reusita din aceeasi emisiune, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Economiei propune alocarea a 12,5 milioane de lei pentru Fabrica de Sticla

Ministerul Economiei propune alocarea a 12,5 milioane de lei din buget intreprinderii de Stat Fabrica de Sticla din Chisinau, pentru majorarea capitalului social, in conditiile in care aceasta se afla intr-o situatie financiara dificila. Un proiect de hotarare a Guvernului in acest sens a fost publicat pentru dezbateri publice pe particip. gov. md, transmite IPN.

Sistemul de impozitare, dat peste cap. Cum vrea Ministerul Finantelor sa ii taxeze pe romani din 2018

Sistemul de impozitare, dat peste cap. Cum vrea Ministerul Finantelor sa ii taxeze pe romani din 2018 .

Asirom VIG a platit anul trecut daune in valoare de 311 milioane lei, dupa ce a absorbit un procent semificativ de clienti RCA, in urma restructurarii pietei

Asirom VIG, al treilea mare asigurator local cu o cota de piata de 11,4%, a anuntat miercuri ca veniturile au crescut cu 45% anul trecut, pana la peste 1,07 miliarde lei, in timp ce profitul inainte de taxe a fost de 3,93 milioane lei. Asiguratorul spune ca anul trecut a jucat un rol important in stabilizarea industriei si a absorbit un procent semificativ de clienti RCA, in urma procesului de restructurare a pietei, platind daune generale de 421 milioane lei, din care 311 milioane lei 49. 220 dosare) au reprezentat daune RCA.

Ajutor de stat de 84,5 milioane lei pentru inchiderea unor mine din Valea Jiului

Guvernul a aprobat astazi, printr-o hotarare, acordarea unui ajutor de stat in valoare de 84,554 milioane lei pentru facilitarea inchiderii minelor de carbune necompetitive Petrila, Paroseni si Uricani, din Valea Jiului, pentru anul 2017, informeaza un comunicat oficial.

Contract de peste 7,6 milioane lei: Siveco va asigura mentenanta si suportul tehnic pentru sistemul ERP instalat la nivelul CNAS si al caselor de asigurari de sanatate

Siveco Romania va asigura in perioada urmatoare mentenanta si suportul tehnic pentru sistemul ERP instalat la nivelul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) si al caselor de asigurari de sanatate, in acest sens fiind incheiat un acord cadru in data de 31 martie din acest an, acord in valoare totala de peste 7,6 milioane lei fara TVA), potrivit datelor publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Contractul a fost atribuit prin negociere fara licitatie, in conditiile in care sistemul ERP, un soft care integreaza toate informatiile dintr-o organizatie, a fost dezvoltat de Siveco odata cu Sistemul Informatic Unic Integrat SIUI).

Comuna mortilor vii: TelDrum, miruita cu un contract de 18,3 milioane lei in Vinerea Mare: La licitatie au participat sapte firme, dar sase au fost descalificate |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

In Vinerea Patimilor, Primaria Tiganesti a anuntat public ca a miruit compania Tel Drum cu un contract de 18,3 milioane lei pentru modernizarea drumurilor de interes local.

Goldplast - productie de 600 milioane de unitati la Topoloveni

Goldplast, o companie italiana care produce in Romania peste 80% din vesela de unica folosinta pe care o fabrica, a inregistrat in 2016 o cifra de afaceri de 33,4 milioane de euro, in crestere cu 5,5% fata de anul precedent, a anuntat, ieri, compania.

Asirom a inregistrat profit de 3,93 milioane lei anul trecut, dupa pierderi in 2015

Compania de asigurari Asirom Vienna Insurance Group Asirom VIG) a inregistrat un profit de 3,93 milioane de lei anul trecut, in conditiile in care in 2015 asiguratorul avusese pierderi de peste 50 de milioane de lei.

Bugetele Senatului si Camerei Deputatilor sunt marite cu 14 milioane lei pentru a organiza sesiunea Adunarii Parlamentare a NATO

Bugetele Senatului si Camerei Deputatilor au fost suplimentate cu aproape 14 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2017, pentru finantarea cheltuielilor aferente organizarii, la Bucuresti, in perioada 6-9 octombrie, a Sesiunii Anuale a Adunarii Parlamentare NATO.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4766 seconds )