Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministerul Finantelor a plasat obligatiuni pe zece ani, de 200 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a plasat obligatiuni pe zece ani, de 200 milioane lei

Ministerul Finantelor a plasat luni, obligatiuni de stat in valoare de 200 milioane lei 43,8 milioane euro) scadente in 26 iulie 2027, in linie cu nivelul programat, pentru care a acceptat sa ofere bancilor un randament mediu anual de 3,92%, in usoara scadere fata de licitatia anterioara pentru aceeasi scadenta, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Vaduva lui Florian Pittis, mesaj cutremurator: Zece ani in eternitate - o clipa...

Actorul Florian Pittis s-a stins din viata la varsta de 63 de ani dupa ce timp de un an s-a luptat cu cancerul la prostata. La zece ani de la moartea acestuia, sotia sa, Anda Niculina Pittis, nu l-a uitat.

Tariceanu: Ministerul Finantelor a discutat cu companiile pentru ca majorarea accizei sa nu se simta in pretul carburantilor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a afirmat marti ca Ministerul de Finante a discutat cu companiile de profil pentru ca majorarea accizelor la carburanti sa fie absorbita in pret.

Razvan Fodor si sotia lui, in culmea fericirii si dupa zece ani de cand formeaza un cuplu. Cum au sarbatorit (FOTO)

Razvan Fodor 42 de ani)si Irina 28 de ani), parintii unei fetite superbe, pe nume Diana, se distreaza de minune in vacanta. Cei doi sunt la fel de energici, iar relatia lor da semne ca merge.

Zece ani pe pamant, fara tine. Mesajul emotionant al sotiei lui Florian Pittis (FOTO)

Au trecut 10 ani de la moartea lui Florian Pittis. Vaduva sa a marcat momentul printr-un mesaj extreme de emotionant, postat pe pagina ei de Facebook. Trece timpul, ceasurile curg si se scurg. Zece.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )