Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministerul Finantelor Publice a alocat 2 miliarde de lei pentru Programul Prima Casa 2018

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor Publice a alocat 2 miliarde de lei pentru Programul Prima Casa 2018

In plus fata de anul precedent incepand cu acest an alocarea plafonului total intre finantatorii participanti in Programul Prima casa se realizeaza si prin aplicarea criteriilor si procedurii de evaluare a activitatii desfasurate de finantatori in anul 2017. continuă pe Adevărul

Ministerul Finantelor a atras 511,3 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 511,3 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 113 luni, la un randament mediu de 4,48% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor a imprumutat astazi peste 500 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 511,3 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 113 luni, la un randament mediu de 4,48% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CFA ROMANIA: Estimam un curs de 4,76 lei pentru un euro, in ianuarie 2019

Analistii CFA Romania se asteapta ca leul sa se deprecieze in raport cu euro, in ianuarie 2019, estimarile acestora indicand un curs de circa 4,76 de lei pentru moneda europeana, potrivit unui sondaj prezentat de Mihai Purcarea, CEO al BRD Asset Management, in cadrul unei conferinte de specialitate organizata de Finmedia.

Finantele au atras, vineri, 45 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 45 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 437,1 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 62 de luni, la un randament mediu de 4,21% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ANAF da inapoi si permite din nou ONG-urilor sa depune formularele pentru 2% din impozit colectate de la contribuabili

Revolutia fiscala mai da un pas inapoi. Autoritatile revin asupra procedurii de depunere a Formularului 230 privind directionarea a 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit. Ministerul Finantelor Publice si ANAF anunta ca formularul poate.

Cum a reactionat Adrian Minune cand a primit 10 lei pentru o dedicatie. Cei prezenti au crezut ca nu vad bine!

Adrian Minune a avut o reactie neasteptata in timpul unui eveniment, atunci cand un tanar a venit sa-i ceara o dedicatie, oferindu-i 10 lei. Celebrul manelist l-a luat imediat peste picior pe individ. Dupa.

Cum a reactionat Adi Minune cand a primit 10 lei pentru o dedicatie (VIDEO)

Adi Minune a avut parte de o situatie ceva mai putin obisnuita pentru el,in timpul unui eveniment. Un tanar a venit sa-i ceara o dedicatie si i-a oferit. 10 lei!Manelistul nu si-a ascuns.

Cum a reactionat Adi Minune cand a primit 10 LEI pentru o dedicatie. A aruncat banii si ... Ce A SCOS din buzunar, A LASAT MASCA pe toata lumea (VIDEO)

Adi Minune a avut parte de o situatie ceva mai putin obisnuita pentru el,in timpul unui eveniment. Un tanar a venit sa-i ceara o dedicatie si i-a oferit. 10 lei!Manelistul nu si-a ascuns.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )