Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministerul Finantelor Publice nu mai are bani destui pentru finantarea deficitului

România Liberă România Liberă,
Ministerul Finantelor Publice nu mai are bani destui pentru finantarea deficitului

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat datele deficitului bugetar pe primele cinci luni ale . continuă pe România Liberă

Surse: Ministerul Finantelor ia in calcul impozitarea progresiva a pensiilor speciale, pentru a acoperi gaura din buget

Ministerul Finantelor ia in calcul impozitarea progresiva a pensiilor speciale, pentru a face rost de bani la rectificarea bugetara, sustin surse din PSD, citate de HotNews. Acestea afirma ca ministrul Eugen.

Ministerul Finantelor anunta un deficit bugetar de 1,4% din PIB, dupa cinci luni din 2019. Este cel mai important sold negativ din ultimii 8 ani

Ministerul Finantelor a publicat executia bugetara la 5 luni, care arata un deficit bugetar de 1,43% din PIB, respectiv 14,7 miliarde de lei. Documentul a devenit public pe 1 iulie, desi acest lucru trebuia sa se.

Turcan: Solicit demisia imediata a ministrului Finantelor Publice

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan solicita demisia imediata a ministrului Finantelor Publice, .

Anunt bomba al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

Deputatul brailean Emilia Meirosu sustine ca nu mai sunt bani de pensii si ca cele doua partide ale coalitiei de guvernare, PSD-ALDE, incearca sa-i pacaleasca pe pensionari printr-o noua amanare a.

Finantele s-au imprumutat luni 500 de milioane de lei, pentru a finanta deficitul bugetar. Marti se va face un imprumut suplimentar

Ministerul Finantelor Publice MFP) s-a imprumutat luni inca 500 de milioane de lei pentru a finanta deficitul bugetar, urmand ca marti sa aiba loc o licitatie suplimentara pentru inca 75 de milioane de lei. Finantele au nevoie sa imprumute in acest an 72 miliarde lei pentru a asigura necesarul de finantare.

New York Times: Hong Kong-ul nu mai are nimic de pierdut

In mijlocul protestelor, au auzit urletul colectiv de furie impotriva unui guvern care, prin definitie, nu a reusit sa isi reprezinte poporul. Dupa ce au patruns in parlamentul din Hong Kong, protestatarii au lasat un mesaj pentru Carrie Lam, principala reprezentanta a guvernului, mazgalit cu spray pe un stalp: Tu ai fost cea care m-ai invatat ca protestele pasnice sunt inutile.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )