Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministerul de Interne, mesaj de sustinere pentru nationala de tineret: Hagi, Radule, Comane ... scoateti-ne din case diseara!

Hotnews Hotnews,
 Ministerul de Interne, mesaj de sustinere pentru nationala de tineret: Hagi, Radule, Comane ... scoateti-ne din case diseara!

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, joi, pe Facebook, un mesaj de sustinere pentru fotbalistii nationalei de tineret a Romaniei, care joaca diseara contra Germaniei, in semifinalele Campionatului European. MAI a mai scris un mesaj de multumire pentru Hagi pentru ca s-a apucat sa antreneze si si-a asumat cresterea unei noi generatii de fotbalisti, cand nimeni nu mai investea in copii. continuă pe Hotnews

Simona Halep, mesaj pentru nationala de tineret. Ce le cere fostul lider WTA baietilor lui Radoi sa faca in continuare

Simona Halep va juca azi in turul al treilea al turneului de la eastbourne, dar cu un ochi este pe nationala de tineret, care e calificata in semifinalele Euro2019.

Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei. Ce le cere jucatorilor sa faca joi

Simona Halep le-a transmis un mesaj deosebit tinerilor fotbalisti care au scris istorie zilele trecute. Echipa nationala a Romaniei este acum calificata in semifinalele Euro2019. Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei Fostul lider WTA va juca, in cursul zilei de azi, in turul al treilea de la eastbourne. Cu toate astea, nu poate .

Vasilica a plecat in urma cu doi ani in Italia. Acum are un mesaj ferm pentru romani: Eram amaratul satului. Am lasat totul balta si am plecat fara sa ma uit in urma. Nu vreau sa ma intorc

In urma cu doi ani, Vasilica a plecat in Italia. A fost mereu amaratul satului, iar fetele il ocoleau pentru ca asa le spuneau parintii. Acum, barbatul priveste in urma si nu regreta decizia.

Simona Halep, incurajari pentru nationala Under 21 a Romaniei: Sa fie seriosi, concentrati si sa lupte pentru fiecare meci pe care il joaca

Romania U21 va disputa, joi, semifinala Campionatului European din Italia si San Marino, contra Germaniei U21, iar printre cei care si-au aratat sustinerea pentru tricolorii pregatiti de Mirel Radoi se numara si Simona Halep 7 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )