Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministerul Justitiei anunta ca toti cei sase candidati la sefia DNA indeplinesc conditiile legale pentru concurs

Adevărul Adevărul,
Ministerul Justitiei anunta ca toti cei sase candidati la sefia DNA indeplinesc conditiile legale pentru concurs

Toti cei sase candidati inscrisi la selectia pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA au fost declarati admisi si vor sustine luni si marti interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta Ministerul Justitiei. continuă pe Adevărul

Ministerul Justitiei anunta ca toti candidatii la sefia DNA au fost admisi la concurs

Ministerul Justitiei anunta, miercuri, ca toti candidatii la sefia DNA indeplinesc conditiile legale si au fost declarati admisi pentru participarea la concurs, cei sase procurori urmand a sustine.

Toti candidatii la sefia DNA, ADMISI la concurs. Acestia urmeaza sa sustina un interviu cu ministrul Tudorel Toader

Ministerul Justitiei anunta ca toti cei sase candidati la sefia DNA au fost admisi pentru proba interviului. Cei sase candidati pentru functia de procuror-sef al DNA sunt:Paula Tanase, Nicolae.

Ministerul Justitiei: Cei sase candidati la sefia DNA ndeplinesc conditiile legale. Interviurile vor avea loc pe 3 si 4 septembrie

Ministerul Justitiei anunta, miercuri, ca toti candidatii la sefia DNA indeplinesc conditiile legale si au fost declarati admisi pentru participarea la concurs, cei sase procurori urmand a sustine interviul in fata comisiei prezidate de ministrul Tudorel Toader in perioada 3-4 septembrie, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )