Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministerul Justitiei: Proiectul de OUG privind reducerea cu 20 de zile a pedepsei pentru detinuti indiferent de numarul cartilor realizate, in dezbatere publica

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Justitiei: Proiectul de OUG privind reducerea cu 20 de zile a pedepsei pentru detinuti indiferent de numarul cartilor realizate, in dezbatere publica

Ministerul Justitiei a lansat in dezbatere publica proiectul de OUG care prevede ca un detinut va beneficia de 20 de zile reduse din pedeapsa indiferent de numarul de lucrari stiintifice elaborate, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministerul Justitiei: Dezbatere privind OUG pentru reducerea cu 20 de zile a pedepsei detinutilor care scriu carti

Ministerul Justitiei a lansat, sambata, in dezbatere publica, proiectul de Ordonanta de Urgenta OUG) prin care un detinut care scrie carti va beneficia de reducerea pedepsei cu 20 de zile.

Relu Fenechiu si fostul director in Ministerul Justitiei Ion Krech, trimisi in fata instantei cu propunere de arestare

Relu Fenechiu si fostul director in Ministerul Justitiei MJ) Ion Krech vor fi prezentati vineri Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, informeaza DNA.

DNA: Fostul director IT din Ministerul JUSTITIEI este retinut pentru o MITA de 239.000 de euro

Ion Krech, fost director IT in Ministerul Justitiei, a fost retinut joi dupa-amiaza de procurorii DNA Ploiesti intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita.

DNA: Fostul director IT din Ministerul JUSTITIEI este urmarit penal pentru o MITA de 239.000 de euro

Ion Krech, fost director IT in Ministerul Justitiei, este urmarit penal pentru luare de mita, el fiind suspectat ca a primit suma de 239. 000 de euro de la reprezentantii unei firme de software, informeaza un comunicat al DNA.

Hotelul Trimf va fi transformat in sediu de institutii publice. DNA si Ministerul Justitiei, printre potentialii chiriasi

Hotelul Triumf din Bucuresti, aflat in patrimoniul Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) va fi transformat in cladire de birouri pentru a fi folosit ca sediu de institutiile publice, printre potentialii chiriasi aflandu-se Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Ministerul Justitiei, scrie Profit. ro.

Legal, David Cameron poate ignora votul in cazul BREXIT! Marea Britanie, in situatia Romaniei de dupa referendumul privind reducerea numarul de parlamentari?

In noiembrie 2009, romanii mergeau la urne si decideau in cadrul unui referendum reducerea numarului de parlamentari la 300. Suntem in 2016 si nu doar ca vointa cetatenilor a fost.

Un fost director IT in Ministerul Justitiei, urmarit penal de DNA, in dosarul lei Fenechiu, sub acuzatia ca a luat mita 239.000 euro

Ion Krech, fost director al Directiei Tehnologia Informatiei din cadrul Ministerului Justitiei, este urmarit penal de Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de luare de mita in dosarul in care Relu Fenechiu a fost pus joi sub urmarire penala. La data comiterii faptelor de care il acuza procurorii, Krech era membru in comisia de licitatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )