Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministerul Justitiei a reluat procedura pentru desemnarea unui procuror european din partea Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ministerul Justitiei a reluat procedura pentru desemnarea unui procuror european din partea Romaniei

Ministerul Justitiei a reluat procedura de selectie a candidatilor desemnati in numele Romaniei pentru functia de procuror european. continuă pe Adevărul

Ministerul Justitiei reia procedura de selectare a candidatilor pentru functia de procuror europeni

Ministerul Justitiei a declansat o noua procedura de selectie a candidatilor desemnati in numele Romaniei pentru functia de procuror european, candidatii avand termen pana la 15 mai pentru depunerea dosarelor. Interviurile ar urma sa aiba loc pe 20-22 mai. Procedura este reluata in conditiile in care ministrul justitiei Tudorel Toader a demisionat, iar remanierea propusa de PSD a fost respinsa de presedintele Klaus Iohannis, urmand sa fie numit un interimar. Premierul a propus-o pe Ana Birchall pentru a asigura, temporar, conducerea ministerului.

Tudorel Toader, decizie importanta inainte de plecarea de la Ministerul Justitiei. Se reia procedura de selectare a candidatilor pentru functia de procuror europeni

Ministerul Justitiei anunta reluarea procedurii de selectie a candidatilor desemnati in numele Romaniei pentru functia de procuror european. Cerinte pentru ocuparea functiei de procuror european Poate.

Ministrul Transporturilor spune ca Ministerul Justitiei a blocat ordonanta pe achizitii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat duminica, la Targu Jiu, ca institutia pe care o conduce a primit de la Ministerul Justitiei 17 pagini de observatii privind ordonanta pe achizitii, printre recomandari fiind si cea de obtinere a unui aviz de la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Marius Pascan (PMP): Este strigator la cer sa-l pui pe Nicolicea la Ministerul Justitiei. Este un dinozaur comunistoid (VIDEO)

Deputatul PMP Marius Pascan a calificat drept strigator la cer faptul ca PSD l-a propus pe Eugen Nicolicea la ministerul Justitiei. intrebat cine castiga din meciul dintre presedintele Klaus.

Ministerul Justitiei a publicat pe site o situatie a proiectelor de acte normative transmise catre MJ spre avizare: 1.161 de proiecte, initiate de 33 de institutii

Ministerul Justitiei a publicat pe site o situatie a proiectelor de acte normative transmise catre MJ spre avizare, fiind vorba despre 1. 161 de astfel de proiecte, initiate in total de 33 de institutii. Cele mai multe proiecte au fost initiate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - 123.

PENTRU REABILITAREA UNUI SECTOR DIN DN66: CNAIR a lansat o licitatie de 4,1 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 19,64 milioane lei 4,13 milioane euro), fara TVA, pentru reabilitarea unui sector din Drumul National 66 DN66), proiect finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM, potrivit unui anunt publicat, astzazi, pe platforma online SICAP.

Mesajul unui procuror, dupa aprobarea modificarilor la Codurile Penale: in ritmul asta, infractorii ce acum imi zambesc pe strada, pentru ca statul nu ma ajuta sa-i tin acolo unde le este locul, vor trece la nivelul urmator

In ritmul asta, infractorii ce acum imi zambesc pe strada, pentru ca statul nu ma ajuta sa-i tin acolo unde le este locul, vor trece la nivelul urmator. Este mesajul postat miercuri pe Facebook de procuroarea Antonia Diaconu, in ziua in care Camera Deputatilor a adoptat proiectele pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala.

Mesajul unui procuror, dupa aprobarea modificarilor la Codurile penale: Infractorii ce acum imi zambesc pe strada vor trece la nivelul urmator

In ritmul asta, infractorii ce acum imi zambesc pe strada, pentru ca statul nu ma ajuta sa-i tin acolo unde le este locul, vor trece la nivelul urmator. Este mesajul postat miercuri pe Facebook de procuroarea Antonia Diaconu, in ziua in care Camera Deputatilor a adoptat proiectele pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala.

Eugen Nicolicea raspunde criticilor care spun ca NU ar avea competenta de a prelua Ministerul Justitiei: Am absolvit cu nota 10 la examenul de licenta

Eugen Nicolicea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Justitiei, le raspunde celor care au spus ca nu are competenta de a prelua un asemenea portofoliu. Parlamentarul precizeaza a absolvit examenul de.

Surse: Dragnea pierde razboiul cu Iohannis. PSD nu mai restructureaza Guvernul si propune ministri interimari. Cine va prelua Ministerul Justitiei

Liderul PSD Liviu Dragnea a renuntat la varianta restructurarii Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. PSD va propune trei ministri interimari: Ana Birchall la Justitie; Eugen Teodorovici la Fonduri Europene si Radu Oprea la Diaspora. Cei trei au mari sanse de a fi acceptati de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )