Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministerul Mediului si ECOTIC lanseaza campania Fii la tine-n tara la fel ca afara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Mediului si ECOTIC lanseaza campania Fii la tine-n tara la fel ca afara

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, impreuna cu ECOTIC, lanseaza, marti, campania nationala de informare Fii la tine-n tara la fel ca afara, cu scopul de a contribui la constientizarea publicului romanesc in privinta comportamentului corect fata de un tip de deseuri: DEEE - deseuri de echipamente electrice si electronice, a anuntat ministrul de resort, Costel Alexe, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Mediului si ECOTIC lanseaza campania Fii la tine-n tara la fel ca afara

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, impreuna cu ECOTIC, lanseaza, marti, campania nationala de informare Fii la tine-n tara la fel ca afara, cu scopul de a contribui la constientizarea publicului romanesc in privinta comportamentului corect fata de un tip de deseuri: DEEE - deseuri de echipamente electrice si electronice, a anuntat ministrul de resort, Costel Alexe, pe pagina sa de Facebook.

Campania de informare Fii la tine-n tara la fel ca afara!

In 2020 romanii sunt incurajati sa fie in tara la fel ca afara si sa predea deseurile de echipamente electrice si electronice in mod responsabil. ECOTIC, in parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, lanseaza pe 14 ianuarie 2020 campania nationala de informare Fii la tine-n tara la fel ca afara cu scopul de a contribui la constientizarea publicului romanesc in privinta comportamentului corect fata de un tip de deseuri: DEEE - deseuri de echipamente electrice si electronice. Campania, care va dura trei luni, va include un spot video si va fi promovata atat pe media traditionala, TV, cat si pe YouTube si retele de socializare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )