Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Mediului plateste 40 mil. lei pentru un sistem IT dedicat protectiei biodiversitatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Mediului plateste 40 mil. lei pentru un sistem IT dedicat protectiei biodiversitatii

Ministerului Mediului va plati 39,96 mil. lei TVA inclusa) pentru un sistem IT destinat cresterii gradului de protectie a biodiversitatii si a patrimoniului natural al Romaniei. Contractul a fost castigat de asocierea Open Gov si Romsys, alaturi de. continuă pe Wall-Street Ro

Pe scurt: Antena 1 - amenda de 80.000 de lei pentru 16 emisiuni Acces direct. Reclama cu Smiley si Bartos, interzisa din cauza unor minori electrocutati

CNA a amendat postul Antena 1 cu 80. 000 de lei pentru 16 editii ale emisiunii Acces direct, ce a incalcat reglementarile referitoare la limbaj si la protectia minorilor. Un spot Romtelecom in care Smiley si Pavel Bartos merg pe un tren aflat in miscare a fost interzis, dupa ce MAI a aratat ca ar fi crescut numarul copiilor electrocutati. Iar Liviu Mihaiu a cerut reluarea concursului pentru frecventele folosite pana anul trecut de Radio Guerrilla, dar CNA a amanat discutarea cazului.

CNADNR are 40 milioane euro pentru achizitia de utilaje pentru deszapezire

CNADNR dispune de suma de 40 milioane euro, prin Programul Operational Sectorial de Transport, pentru achizitia de utilaje de deszapezire, primele echipamente urmand sa fie livrate in luna noiembrie, a anuntat, marti, Dan Sova, ministrul.

Boromir vrea sa treaca pe profit anul acesta dupa pierderi de 4,7 mil. lei

Producatorul de paine si produse de patiserie Boromir Prod Buzau SPCU), controlat de omul de afaceri Constantin Boromiz, estimeaza trecerea pe profit in acest an, de circa 5 milioane lei, dupa pierderi anul trecut, si o crestere cu 11,6% a.

Cel mai bine platit CEO la stat? Directorul Transgaz, Petru Vaduva, a incasat bonusuri de aproape 1 mil. lei in sapte luni de mandat

Petru Vaduva, directorul general al Transgaz Medias TGN), poate candida cu usurinta la titlul de cel mai bine platit CEO la stat dupa ce a castigat in cele sapte luni de mandat din 2013 peste 1 milion de lei. Majoritatea sumei vine dintr-un bonus.

Cel mai scump penthouse vandut in Londra: 140 mil. lire pentru un apartament in One Hyde Park

Un penthouse din complexul One Hyde Park, cel mai exclusivist proiect rezidential din Londra, a fost cumparat pentru 140 milioane de lire sterline. Penthouse-ul a devenit cel mai scump apartament din Londra, potrivit Financial Times.

Prefab aproba un program de investitii de 1,66 milioane lei pentru 2014

Prefab a aprobat in cadrul AGA un program de investitii in valoare de 1. 200 de lei si un buget de venituri si cheltuieli de 111. 526 lei, potrivit unui raport remis BVB.

Prefab aproba un program de investitii de 1,66 milioane lei pentru 2014

Prefab a aprobat in cadrul AGA un program de investitii in valoare de 1. 200 de lei si un buget de venituri si cheltuieli de 111. 526 lei, potrivit unui raport remis BVB.

Profit net de 2,1 milioane lei pentru Bank Leumi Romania, anul trecut

Bank Leumi Romania a inregistrat profit pentru al doilea an consecutiv, in conditiile in care rezultatele generale ale sistemului bancar romanesc au fost negativ afectate de persistenta crizei economice, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )