Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministerul Mediului pregateste un program Rabla pentru electrocasnice

Antena3 Antena3,
Ministerul Mediului pregateste un program Rabla pentru electrocasnice

Ministerul Mediului pregateste un program Rabla pentru electrocasnice. Gratiela Gavrilescu sustine ca initiativa va rezolva problema electrocasnicelor vechi pentru oamenii care nu au unde sa le depoziteze sau nu. continuă pe Antena3

Ministrul Mediului propune un program Rabla pentru electrocasnice

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, propune un program Rabla pentru electrocasnice, argumentand ca cetatenii vor sa scape de produsele vechi, insa nu stiu unde sa le duca. Gavrilescu a preciza ca se simte nevoia unui astfel de proiect.

VESTE URIASA pentru toti ROMANII: Se lanseaza Rabla pentru electrocasnice! Cum poti inlocui APARATURA de acasa

Pe fondul obligatiei asumate de Romania prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeana aceea de a atinge, pana in anul 2020, un nivel de reciclare a deseurilor de minimum 50% din deseurile de hartie, metal,.

Ministerul Mediului: Nu exista indicii ca ar putea exista efecte in urma incendiului din apropierea centralei de la Cernobil

Ministerul Mediului spune ca nu s-au inregistrat depasiri ale limitelor de avertizare pentru factorii de mediu monitorizati de Reteaua Nationala de Supraveghere a Radioactivitatii Mediului si ca pana in prezent nu exista indicii ca ar putea exista efecte asupra radioactivitatii mediului sau asupra sanatatii populatiei, in urma incendiului izbucnit marti in apropierea centralei nucleare de la Cernobil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )