Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministerul Muncii: Numarul de zidari din Romania va creste cu peste 30% in urmatorii ani. 'Va fi o meserie pentru care va merita sa te intorci in tara'

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Muncii: Numarul de zidari din Romania va creste cu peste 30% in urmatorii ani.

Industria constructiilor este unul din pilonii de baza ai economiei romanesti, un sector care anul trecut a reprezentat circa 8% din valoarea totala a PIB. Desi piata constructiilor a cunoscut un regres de 40% in plina perioada de criza, lucrurile. continuă pe Wall-Street Ro

Romtelecom va implementa prima retea 100G nationala din Romania

Romtelecom va implementa prima retea 100G nationala din Romania, bazata pe tehnologia IP furnizata de Cisco si DWDM ADVA. Noua arhitectura este flexibila si scalabila, reduce substantial complexitatea retelei, creste eficienta operationala si permite trecerea la noua generatie de servicii.

Radu Banciu, despre gafa Rovanei Plumb: Politicienii din Romania nu sunt foarte scoliti si nici umblati

Radu Banciu a comentat joi seara gafa facuta de ministrul Muncii, Rovana Plumb, care a incurcat judetul Timis cu Timisoara, jurnalistul aratand ca politicienii din Romania nu sunt foarte scoliti si.

Migrantii ilegali din Romania, plimbati cu microbuze din Olanda

Migrantii ilegai din Romania vor fi transportati catre locurile de custodie sau returnare, cu microbuze din Olanda. Ministerul de Securitate si Justitie din Olanda a donat Inspectoratului General pentru Imigrari o autospeciala necesara activitatilor operative desfasurate la Centrul de Cazare a Strainilor Luati in Custodie Publica Otopeni. Contractulde donatie a fost semnat, vineri, de seful delagatiei olandeze, Erik de Borst, si de adjunctul IGI, Stefan Pop.

Peste 150 de muzee din Romania vor fi deschise de Noaptea Muzeelor. Vezi ce muzee poti vizita in Bucuresti

Peste 150 de muzee si organizatii de cultura si educatie din 48 de localitati din Romania organizeaza vizite gratuite si evenimente speciale in noaptea de 17 spre 18 mai, in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, potrivit Agerpres. In Bucuresti, 18 muzee si 15 organizatii culturale isi asteapta publicul pana tarziu in noapte la expozitii, concerte, spectacole, proiectii, performance-uri si ateliere interactive. Evenimentul a ajuns la a zecea editie.

Adrian Cighi, FP: Listarea la Londra nu va distruge piata de capital din Romania

Listarea secundara la Londra reprezinta unul dintre proiectele importante pentru Fondul Proprietatea FP) la care lucram, dar si pentru piata de capital din Romania. Spre deosebire de unele opinii din piata, noi credem ca cele doua merg mana-n mana, a.

Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania si-a ales conducerea

Economistul-sef al BCR, Radu Craciun, a fost ales presedinte al Consiliului director al Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR). Alaturi de el, de coordonare se vor ocupa Adrian Codirlasu, de la UniCredit Tiriac Bank, fostul presedinte al asociatiei si vicepresedinte al CFA, Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank si presedinte al Consiliului Fiscal, Eugen Sinca, analist-sef la BCR si Iancu Guda, Business Information Rating Debt Collection Manager la Coface.

Muzeu din Romania, promovat gratuit de britanici

Cel mai mare muzeu in aer liber din Romania, Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA din Sibiu, va fi promovat din toamna gratis, de britanici, pe Google, intr-o sectiune dedicata exclusiv marilor muzee.

Polonezii de la Getin preiau afacerile Volksbank Leasing din Romania si Polonia

Grupul financiar polonez Getin Holding a incheiat un acord cu Volksbank Leasing International privind preluarea diviziilor din Romania si Polonia ale companiei austriece pentru 163 milioane zloti 38,9 milioane euro). Tranzactia ar trebui sa se incheie in urmatoarele trei luni, se arata intr-un comunicat al grupului financiar.

Fondurile de pensii facultative din Romania isi reduc dependenta de agentiile de rating

Printr-un proiect de lege postat pe site-ul Ministerului Muncii, se proune ca investirea activelor fondurilor de pensii facultative sa nu fie bazata in mod exclusiv pe ratinguri de credit, evitand astfel situatiile in care daca o agentie de rating retrogradeaza scorul unei entitati, administratorul fondului de pensii sa fie obligat sa re-orienteze sumele catre entitatile carora agentiile de rating le coteaza cu AAA. Masura nu este luata doar la nivelul Romaniei, ci face parte dintr-o initiativa europeana, Elvetia fiind tara care marti a luat o decizie similara.

Omul numarul doi din BNR, audiat la Curtea de Apel

Prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, a fost audiat marti, in calitate de martor, la Curtea de Apel CAB) Bucuresti, in dosarul Rompetrol, in care omul de afaceri Dinu Patriciu este acuzat, printre altele, de spalare de bani si delapidare, scrie Mediafax. Audierea lui Georgescu in acest dosar a fost necesara pentru ca acesta, intre 1992 si 1996, a ocupat functia de ministru al Finantelor, fiind unul dintre semnatarii Hotararii de Guvern 157/1993 privind transferarea obligatiilor si drepturilor ce revin partii romane din Acordul de explorare si imbogatire a productiei in perimetrul NC - 115 Libia.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )