Libnet.ro
UNICEF

06:15

MINISTERUL MUNCII: Plati de 1,78 miliarde de lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari, pe perioada starii de urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL MUNCII: Plati de 1,78 miliarde de lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari, pe perioada starii de urgenta

Potrivit unui comunicat, remis catre Agerpres. cele mai multe fonduri alocate pe perioada starii de urgenta au fost platite prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANFOM), institutie care a asigurat acordarea indemnizatiilor pentru somaj tehnic. in total, la ANOFM au fost inregistrate cereri valide de la 129. 149 de angajatori, suma totala platita catre acestia fiind de 1,38 miliarde de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Bilantul masurilor luate de Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: plati de peste 1,78 miliarde lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari

Masurile luate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale in perioada starii de urgenta au insumat plati de 1,78 miliarde de lei, vizand 1. 873 beneficiari - fie indemnizatii de somaj tehnic fie indemnizatii de crestere copil ori a indemnizatiilor de incadrare in grad de handicap, potrivit unui anunt facut de oficialii guvernamentali. Cele mai multe fonduri alocate prin MMPS pe perioada starii de urgenta au fost platite prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANFOM), institutie care a asigurat acordarea indemnizatiilor pentru somaj tehnic.

Ce masuri a luat Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: unde s-au dus cei mai multi bani

Ministerul Muncii anunta ca masurile luate de institutie in perioada starii de urgenta au vizat aproape 1,3 milioane de beneficiari, fiind facute plati de peste 1,78 miliarde de lei.

Sute de mii de romani cu contracte suspendate isi vor relua activitatea. Ministerul Muncii prezinta situatia la zi

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS) prezinta datele cu privire la situatia contractelor de munca suspendate somaj tehnic)incetate, inregistrate la Inspectia Muncii, pana la ora actuala. Peste 500. 000 de contracte individuale de munca au fost suspendate, dintre care cele mai multe in industria prelucatoare, comert, repararea autovehiculelor si motocicletelor si industria ospitalitatii. Pe de alta parte peste 350. 000 de oameni si-au piedut locul de munca. Cei mai afectati au fost din comert, industria prelucatoare si constructii.

Fiat vrea imprumuturi garantate de stat in valoare de 6,3 miliarde euro pentru a face fata crizei

Constructorul auto italo-american Fiat Chrysler Automobiles NV poarta discutii pentru a obtine o linie de credit garantata de stat in valoare de aproximativ 6,3 miliarde euro, pentru a-si consolida pozitia financiara pe fondul scaderii vanzarilor din cauza coronavirusului, au declarat vineri pentru Bloomberg mai mult surse din apropiere discutiilor.

LA INCEPUTUL LUNII MARTIE Congresul SUA a deblocat 8,3 miliarde dolari pentru finantarea combaterii coronavirusului

Carantina impusa de pandemia de coronavirus a facut ca rata somajului din SUA sa urce la 14,7% in aprilie, de la 4,4% in martie, dupa ce, in februarie, acest indicator coborase la nivelul minim record de 3,5%, conform datelor Departamentului american al Muncii, care arata ca economia americana a pierdut 20,5 milioane de posturi in aprilie.

ROMANIA: ULTIMA ZI DE URGENTA, PRIMA ZI DE ALERTA LA INCEPUTUL LUNII MARTIE Congresul SUA a deblocat 8,3 miliarde dolari pentru finantarea combaterii coronavirusului

Carantina impusa de pandemia de coronavirus a facut ca rata somajului din SUA sa urce la 14,7% in aprilie, de la 4,4% in martie, dupa ce, in februarie, acest indicator coborase la nivelul minim record de 3,5%, conform datelor Departamentului american al Muncii, care arata ca economia americana a pierdut 20,5 milioane de posturi in aprilie.

Partenerii UE, sprijin in valoare de 3 miliarde euro pentru echilibrarea economiilor afectate

Parlamentul a aprobat vineri suma de 3 miliarde EUR sub forma de imprumuturi pentru a ajuta tarile v.

Suma record de 73 miliarde dolari, pentru armament nuclear. SUA sunt responsabile pentru aproape jumatate din aceasta suma cheltuita

Statele nucleare au cheltuit in 2019 suma record de 73 miliarde de dolari pentru arsenalele lor atomice, cu aproape 10% mai mult decat in anul precedent, conform raportului prezentat la Geneva de Campania Internationala pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), grup de organizatii laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 2017.

IN PRIMELE 3 LUNI ALE ANULUI Profit net de 430 de milioane de lei pentru Hidroelectrica, in scadere cu 13,6%

Hidroelectrica, cel mai mare producator de energie electrica din tara noastra, a obtinut un profit net de 430 de milioane lei in primul trimestru al acestui an, cu 13,65% sub cel de la finele primelor trei luni ale anului trecut, in timp ce cifra de afaceri a coborat cu 14,25% la circa 848,4 milioane de lei de la 989,8 milioane de lei, se arata in raportul Fondului Proprietatea FP), actionar cu 20% la Hidroelectrica, publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit de 77 milioane de lei pentru Transelectrica in primul trimestru

Transelectrica TEL), operatorul sistemului national de transport al energiei electrice, a realizat un profit net de 77,2 milioane de lei, in primele trei luni din acest an, mai mult decat dublu fata de cel de la finele primelor trei luni ale anului trecut, dinamica pozitiva survenita pe fondul unei reduceri semnificative a cheltuielilor de exploatare, de 16%, de la 605,34 milioane de lei in T1 2019 la 508,82 milioane de lei finele T1 2020, potrivit raportului emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )