Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii primesc mai multi bani la a doua rectificare bugetara pentru 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii primesc mai multi bani la a doua rectificare bugetara pentru 2018

Cea de-a doua rectificare a bugetului pentru anul 2018 va fi discutata in sedinta de vineri a Guvernului, a anuntat prim-ministrul Viorica Dancila, precizand ca aceasta rectificare bugetara va fi una pozitiva, urmand ca fie alocati bani suplimentar. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul da mai multi bani Administratiei Prezidentiale, dupa ce, in august, ii taiase drastic din buget

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca la aceasta rectificare bugetara s-au alocat suplimentar sase sau sapte milioane de lei pentru Administratia Prezidentiala. Cu siguranta, arata.

Scandalos! Un spital de urgenta din Romania nu mai are bani pentru medicamente, dupa ce salariile au ajuns 80% din buget

Spitalul Judetean de Urgenta din Braila are medicamente, in momentul de fata, doar pentru partea de urgenta, iar unitatea spitaliceasca nu mai are bani suficienti pentru achizitionarea de medicamente dupa re.

O noua rectificare bugetara. Mai putini bani pentru Transporturi si Educatie

Ministerul Finantelor Publice a elaborat proiectul celei de a doua rectificari bugetare din acest an, cu incadrarea in tinta de deficit bugetar de 2,97% din PIB. Rezultatele economice de pana in prezent argumenteaza posibilitatea realizarii unei valori.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )