Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministerul rus de Externe: Situatia din Coreea de Nord se indreapta spre o confruntare de forte care va implica toate tarile din regiune

România Liberă România Liberă,
Ministerul rus de Externe: Situatia din Coreea de Nord se indreapta spre o confruntare de forte care va implica toate tarile din regiune

Exista un risc foarte inalt ca situatia din Coreea de Nord sa se indrepte spre o confruntare militara, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova. continuă pe România Liberă

China suspenda importurile de carbune, fier si fructe de mare din Coreea de Nord

China, principalul aliat al Phenianului, a anuntat luni suspendarea tuturor importurilor de fier, plumb si fructe de mare provenite din Coreea de Nord, aplicand in acest fel sanctiunile decise de ONU, scrie AFP.

Ultimul mesaj al fratelui dictatorului din Coreea de Nord. Ce intentii avea Kim Jong-nam inainte sa fie asasinat

Fratele vitreg al dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, Kim Jong-nam, care a fost asasinat in Malaiezia in februarie 2017, intentiona sa fuga definitiv din Coreea de Nord.

China si-a suspendat importurile din Coreea de Nord, conform sanctiunilor impuse de ONU. Ce impact vor avea asupra regimului de la Phenian

China, principalul partener economic al regimului de la Phenian, a anuntat luni ca suspenda in totalitate importurile de fier, plumb, minereuri si produse marine provenind din Coreea de Nord, in conformitate cu noile sanctiuni ONU.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a fost consultat de omologul sau american cu privire la criza din Coreea de Nord

Donald Trump si Emmanuel Macron au avut, sambata, o convorbire telefonica pe tema crizei nord-coreene si au decis ca obiectivul lor sa fie ca Republica Populara Democrata Coreeana RPDC) sa-si indeplineasca obligatiile internationale in domeniul nuclear.

Insula Guam are 14 minute la dispozitie pentru a contracara un eventual atac cu rachete din Coreea de Nord

Insula Guam are la dispozitie 14 minute pentru a activa sistemul de alerta si a lua masurile necesare de contracarare in cazul in care Republica Populara Democrata Coreeana RPDC - Coreea de Nord) ar lansa un atac cu rachete asupra insulei din Pacific.

Un pastor canadian vorbeste despre incercarile prin care a trecut in anii de detentie in Coreea de Nord

Un pastor canadian eliberat recent dintr-o inchisoare din Coreea de Nord a vorbit duminica, la reintoarcerea acasa, despre incercarile prin care a trecut in cei doi ani si jumatate de detentie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )