Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ministerul Sanatatii: 12.000 de doze de imunoglobulina vor fi aduse n Romnia n luna mai

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii: 12.000 de doze de imunoglobulina vor fi aduse n Romnia n luna mai

000 de doze de imunoglobulina, dintre care 9. 000 prin Mecanismul de protectie civila, vor fi aduse in Romania in luna mai, promite Ministerul Sanatatii. Potrivit Ministerului Sanatatii, de la inceputul anului si pana in prezent au fost aduse in Romania 14. 563 de fiole de imunoglobulina, 7. 300 dintre acestea prin Mecanismul de protectie civila declansat de catre Ministerul Sanatatii la inceputul lunii martie. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii: 12.000 doze de imunoglobulina vor fi aduse in Romania in luna mai

Ministerul Sanatatii a anuntat miercuri ca 12. 000 de doze de imunoglobulina vor fi aduse in Romania in luna mai. 000 dintre acestea vor fi aduse prin Mecanismul de protectie civila, potrivit unui comunicat.

2.500 de doze de imunoglobulina vor ajunge miercuri in tara

500 de doze de imunoglobulina vor ajunge, miercuri, in Romania. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, care sustine ca alte 9. 000 de doze vor fi aduse in tara la mijlocul acestei luni.

Sindicalistii din Sanatate, intalnire la Ministerul Sanatatii pe marginea scaderilor salariale

Sindicalistii din Sanatate se intalnesc, miercuri dimineata, la Ministerul Sanatatii, pentru a discuta pe marginea scaderilor salariale din sistem.

Sindicalistii din Sanatate s-au intalnit la Ministerul Sanatatii pe marginea scaderilor salariale

Sindicalistii din Sanatate s-au intalnit, miercuri dimineata, la Ministerul Sanatatii, cu ministrul Sorina Pintea, pentru a discuta pe marginea scaderilor salariale din sistem.

Ministerul Sanatatii nu identifca solutii pentru vaccinul anti-HPV

Aproximativ 4. 000 de romance sunt diagnosticate anual cu cancer de col uterin, principala cauza a aparitiei acestui tip de cancer fiind infectia cu virusul papiloma uman HPV). Dintre acestea, peste 1. 900 mor, adica nu mai putin de 5 pe zi, potrivit datelor Institutului National de Sanatate Publica INSP). Cu toate acestea, Ministerul Sanatatii nu gaseste banii necesari achizitionarii dozelor necesare de vaccin anti-HPV, informeaza Gandul. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )