Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministerul Sanatatii: 950.000 de doze de vaccin antigripal vor fi livrate pana la finalul lunii noiembrie

B1 B1,
Ministerul Sanatatii: 950.000 de doze de vaccin antigripal vor fi livrate pana la finalul lunii noiembrie

Ministerul Sanatatii a anuntat ca 500. 000 de doze de vaccin antigripal trebuie distribuite pana la data de 20 noiembrie, iar alte 450. 000 de doze au termen de livrare la sfarsitul acestei luni, se arata in r. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii: A treia transa de vaccin gripal a ajuns in tara. Numarul dozelor poate fi suplimentat

Ministerul Sanatatii anunta ca a treia transa de vaccin gripal a ajuns in tara si poate fi ridicata de medicii de familie de la Directiile de Sanatate Publica. Daca numarul dozelor este insuficient,.

Ministerul Sanatatii: A treia transa de vaccin gripal a ajuns in tara si poate fi distribuita medicilor. Numarul dozelor poate fi suplimentat daca este insuficient

A treia transa de vaccin gripal, ultima, a ajuns in tara si poate fi ridicata de medicii de familie de la Directiile de Sanatate Publica, iar in cazul in care numarul dozelor este insuficient, acesta poate fi suplimentat, potrivit acordului cadru incheiat cu furnizorul, a anuntat vineri seara Ministerul Sanatatii, intr-o precizare remisa HotNews. ro. Precizarile institutiei conduse de Victor Costache vin dupa ce medicii de familie din Bucuresti s-au plans ca au primit, in primele doua transe, doar intre 10 si 30 de doze de vaccin, cu toate ca solicitasera cateva sute.

Toate cele 1,5 milioane de doze de vaccin antigripal au ajuns in Romania

Compania Mylan Romania, desemnata ca furnizor de vaccin gripal in licitatia nationala din anul 2019,.

Ministerul Sanatatii incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV din ianuarie 2020

Ministerul Sanatatii a finalizat licitatia pentru achizitia dozelor de vaccin impotriva HPV, primele doze urmand sa fie distributie incepand cu saptamana viitoare la directiile de sanatate publice pentru a permite inceperea vaccinari la ianuarie 2020.

Ministerul Sanatatii: Vaccinarea gratuita antiHPV va incepe in ianuarie 2020

Ministerul Sanatatii a anuntat, vineri, ca in ianuarie 2020 va incepe vaccinarea gratuita anti HPV. Asta dupa ce a fost finalizata licitatia privind achizitia dozelor de vaccin antiHPV, iar primele 20 000 de.

Ministerul Sanatatii a transmis cererea de finantare pentru Spitalul Regional Cluj

Ministerul Sanatatii a anuntat, miercuri, ca a transmis Autoritatii de Management pentru Programul O.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )