Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva un copil de 11 ani

B1 B1,
Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva un copil de 11 ani

MinisterulSanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce determina scaderea dramatica. continuă pe B1

O fetita de 11 ani a primit o noua sansa la viata, dupa ce Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume

Ministerul Sanatatii MS) a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume - 6. 000 de euro fiola - pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce.

Drama unui copil a miscat birocratia Ministerului Sanatatii

Ministerul Sanatatii MS) a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume - 6. 000 de euro fiola - pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce determina scaderea dramatica a trombocitelor, cu risc masiv de hemoragii interne, relateaza Mediafax.

Top 25 cele mai scumpe productii cinematografice din istorie!

Daca in anul 1997, Titanic era considerat cel mai costistor film facut vreodata, o productie in care s-au investit 200 de milioane de dolari, astazi celebra pelicula nu se mai afla nici pe departe pe primele locuri in clasamentele celor mai scumpe productii cinematografice.

Ghetoul din Cluj a fost unul dintre cele mai mari din Transilvania de Nord. Victimele deportarilor vor avea primul monument din oras

Primul monument din Cluj-Napoca ridicat in memoria victimelor Holocaustului va fi dezvelit, astazi, in parcul I. Caragiale. Dezvelirea monumentului comemoreaza 70 de ani de la ghetoizarea si deportarea evreilor din Cluj catre lagarele naziste de exterminare.

Cemex, unul dintre cei mai mari producatori de ciment din lume: Fuziunea Holcim-Lafarge este un semnal pozitiv

Producatorul de ciment mexican Cemex, unul dintre cei mai mari jucatori in industria de profil, sustine ca fuziunea dintre Holcim si Lafarge va fi un semnal pozitiv pentru industrie si nu exclude posibilitatea unor posibile achizitii de fabrici detinute de catre elvetieni si francezi.

Cemex, unul dintre cei mai mari producatori de ciment din lume: Fuziunea dintre Holcim si Lafarge aduce un semnal pozitiv in industrie. Nu excludem posibile achizitii

Producatorul de ciment mexican Cemex, unul dintre cei mai mari jucatori in industria de profil, sustine ca fuziunea dintre Holcim si Lafarge va fi un semnal pozitiv pentru industrie si nu exclude posibilitatea unor posibile achizitii de fabrici.

Cele mai frumoase veliere din lume, admirate in Constanta

Niciodata in Portul Constanta nu au acostat nave mai frumoase. in aceste zile, Regata Marilor Veliere a adunat in dana zero 13 dintre cele mai spectaculoase nave cu panze. Printre ele, legendarul bric Mircea, care a implinit 75 de ani, la impresionantul velier rusesc Sedov, cel mai mare din lume. Zeci de mii de constanteni au tinut sa le viziteze. Organizatorii au oferit si posibilitatea de a urca la bord, astfel ca in primele doua zile ale evenimentului s-au format cozi uriase, mai ales la Mircea si Sedov.

Regata Marii Negre se incheie la Constanta. Cele mai mari veliere din lume, asteptate la linia de sosire

Regata Marii Negre se va incheia, in acest week-end, in portul Constanta, 13 dintre cele mai mari nave cu vele din lume urmand sa treaca linia de sosire a competitiei.

Ministerul Sanatatii vrea sa interzica tatuajele si percingurile pentru anumite categorii de bolnavi

Persoanele nevazatoare sau bolnavii de SIDA nu vor mai avea voie sa isi faca tatuaje si piercinguri. Asta se va intampla daca va fi pus in aplicare un proiect de hotarare initiat de Ministerul Sanatatii.

HTC pregateste o versiune mai ieftina a smartphone-ului One M8

HTC One M8 este unul dintre cele mai impresionante smartphone-uri lansate anul acesta. Totusi, ca orice telefon varf-de-gama, noul One are si un pret pe masura si nu toata lumea si-l poate permite.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )