Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministerul Sanatatii are doar banuieli despre cauza imbolnavirii copiilor din Arges

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii are doar banuieli despre cauza imbolnavirii copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat miercuri seara, la TVR, ca au fost parcurse toate etapele standard ale unei anchete in cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic, insa nu a fost descoperit agentul etiologic, ci acesta este doar banuit, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Dr Alexandru Rafila, despre cauzele imbolnavirii bebelusilor din Arges: vom avea concluzii intr-o saptamana

De doua saptamani, medicii si autoritatile incearca sa identifice cauza imbolnavirii a bebelusilor cu varste intre 7 luni si 1,5 ani proveniti din localitati diferite ale judetului Arges. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, dr Alexandru Rafila, ne-a declarat ca acest lucru este greu de realizat, iar concluziile finale vor fi prezentate intr-o saptamana.

Bebelusii grav bolnavi: Romania cauta raspunsuri, Ministerul Sanatatii nu spune nimic

In dimineata zilei de luni aparea stirea ca un al doilea bebelus a murit din cauza unor complicatii severe digestive. Ministerul Sanatatii spera ca, in acest timp, nimeni sa nu intrebe nimic, scrie EurActiv. ro.

Ministerul Sanatatii: Institutul Cantacuzino a infirmat prezenta E.coli la al doilea copil decedat la Marie Curie

Institutul National Cantacuzino a infirmat prezenta bacteriei Escherichia coli in cazul celui de-al doilea copil cu sindrom hemolitic-uremic care a murit la Spitalul Marie Curie, a precizat Ministerul Sanatatii intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Ministerul Sanatatii vrea sa descopere cat mai repede sursa de infestare a bebelusilor internati in Capitala

Ministerul Sanatatii vrea sa descopere cat mai repede sursa de infestare a copiilor internati la Spitalul Marie Curie, asftel incat sa previna aparitia de noi imbolnaviri, cat si sa salveze viata bebelusilor care se afla deja in spital.

Administratia Strazilor a inceput luni astuparea gropilor aparute pe strazile din Bucuresti, dar institutia are doar 9 angajati pentru asta

Administratia Strazilor Bucuresti a inceput luni astuparea gropilor aparute in carosabil, pe arterele din Capitala, din cauza precipitatiilor cazute iarna aceasta, informeaza Primaria Municipiului Bucuresti intr-un comunicat citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )