Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii cere verificarea contractelor Hexi Pharma cu spitalele

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii cere verificarea contractelor Hexi Pharma cu spitalele

Ministerul Sanatatii a cerut, vineri, Directiilor de Sanatate Publica, verificarea contractelor pe care compania Hexi Pharma le-a incheiat cu spitalele. continuă pe România Liberă

Institutul condus de actualul ministru al Sanatatii aveacele mai multe contracte cu Hexi Pharma dintre spitalele clujene

Institutului Oncologic din Cluj a fost unul dintre clientii controversatei firme Hexi Pharma in perioada 2012-2015, in mandatul de manager al actualului ministrul al Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu. Firma a incheiat un numar de 8 contracte cu Institutul, in valoare de 44. 446 de lei.

Lista spitalelor cu probleme in privinta dezinfectantilor, facuta publica de Ministerul Sanatatii. 50 de unitati medicale, dintre care 9 din Bucuresti, apar ca fiind neconforme

Ministerul Sanatatii a facut publica lista cu spitalele care au avut dezinfectanti care au iesit cu probleme la testele facute de Ministerul Sanatatii prin intermediul Directiilor de Sanatate Publica.

Ministrul Fondurilor Europene verifica Hexi Pharma. Corpul de Control ia la puricat proiectele europene ale companiei

Scandalul din mass media cu dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, aflati in spitalele din Romania, a degenerat. Astazi, Ministerul Sanatatii a publicat lista cu 50 de spitale din Romania.

Spitalele din Cluj care au avut contracte cu Hexi Pharma in perioada 2012-2015

Ancheta jurnalistica realizata de Catalin Tolontan a dezvaluit ca in spitalele din toata tara s-au cumparat substante dezinfectante diluate de la compania Hexi Pharma. Miscarea Civica Initiativa Romania a facut o lista cu toate spitalele din tara care au avut contracte cu Hexi Pharma in perioada 2012-2015.

Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, pe lista unitatilor medicale cu probe neconforme la dezinfectantii Hexi Pharma

Ministerul Sanatatii a facut publica o lista cu 50 de spitale, printre care si SJU Ploiesti, unde controalele au scos la iveala neconformitati ale dezinfectantilor furnizati de Hexi Pharma. Am avut cantitati mici procurate de la aceasta firma si doar pentru dezinfectia mainilor, spune directorul medical Florin Puscariu.

Spitalul Judetean Alba, pe lista unitatilor cu probe neconforme desi a cumparat doar 4% din dezinfectanti de la Hexi Pharma

Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia este unul dintre cele 50 din toata tara unde au fost depistateprobe neconforme in urma controalelor dispuse de Ministerul Sanatatii prin intermediul Directiei de Sanatate Publica in ceea ce priveste utilizarea dezinfectantilor furnizati de firma Hexi Pharma.

Lista celor 50 de spitale cu probleme la folosirea dezinfectantilor Hexi Pharma

Ministerul Sanatatii a publicat lista cu cele 50 de unitati sanitare unde au fost gasite nereguli in urma testelor care au vizat eficacitatea dezinfectantilor Hexi Pharma. Pe lista sunt unitati sanitare din Bucuresti si din 21 de judete, conform News. ro.

Singurul spital privat din Romania, depistat cu probleme in scandalul Hexi Pharma

Ministerul Sanatatii a facut publica lista unitatilor sanitare in cadrul carora au fost depistate probe neconforme in urma controalelor realizate conform dispozitiei ministrului Sanatatii.

Scandalul dezinfectantilor continua: Hexi Pharma a cumparat materii prime la preturi uriase de la un off-shore controlat chiar de patronul companiei. Firma a incheiat cu spitalele contracte de 26 milioane de euro (VIDEO)

Noi dezvaluiri ies la iveala in scandalul dezifectantilor diluati de la Hexi Pharma. Dan Condrea, patronul companiei, nu numai ca vindea spitalelor substante inutile, dar acestea erau si de cateva ori.

Un reprezentant Hexi Pharma sustine ca nici un organ de control nu a venit sa verifice produsele companiei: Noi am sigilat tot, asteptam sa vina procurorii sa ancheteze (VIDEO)

Ministerul Sanatatii a facut publica o lista cu 50 de spitale din toata tara, care au iesit neconforme cu regulile privind dezinfectia din spatiile respective Detalii AICI) . Purtatorul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )