Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministerul Sanatatii demareaza o ancheta la Spitalul din Bacau, dupa ce un copil a fost legat cu un ham de pat

B1 B1,
Ministerul Sanatatii demareaza o ancheta la Spitalul din Bacau, dupa ce un copil a fost legat cu un ham de pat

Ministerul Sanatatii cere ancheta la Spitalul judetean de Urgenta din Bacau. Si asta dupa ce, in presa au aparut imagini cu un copil mic legat cu un ham de patul unei sectii pediatrice. Secretatul de stat. continuă pe B1

Copil legat de pat, la Spitalul Judetean Bacau. Raed Arafat cere ancheta.

Ministerul Sanatatii a facut apel la Consiliul Judetean Bacau sa declanseze o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, dupa ce, in cursul zilei de sambata, au aparut imagini cu un copil mic legat cu un ham de patul unei sectii pediatrice, a declarat secretarul de stat Raed Arafat. Potrivit lui Arafat, citat de Mediafax, la ora actuala, reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica Bacau fac cercetari la fata locului, MS cerand ca ancheta sa vizeze atat cazul copilului legat de pat, cat .

INSPECTIE la spitalul judetean Bacau: Copilul nu era legat. Si mama lui este internata in spital

Cazul copilului legat cu ham de pat in spitalul judetean din Bacau a trezit reactii din partea autoritatilor. Directia Protectiei Copilului Bacau s-a sesizat in acest caz si a facut o vizita spitalului, pent.

SOCANT. Un copil din spitalul judetean din Bacau este legat cu HAMUL de pat

Scene socante in Romania anului 2014. Un copil de la sectia de pediatrie din spitalul judetean din Bacau este legat cu hamul de gratiile patului. Reprezentantii spitalului recunosc faptul ca au legat copilul de.

Fiul lui Schumacher, audiat de anchetatori, la spitalul din Grenoble

O echipa de anchetatori s-a deplasat, vineri, la spitalul din Grenoble in care este internat Michael Schumacher, pentru a-i audia pe fiul fostului pilot de Formula 1 si pe un prieten al baiatului. Anchetatorii ii.

Ronaldinho, pe punctul de a semna cu o echipa din Europa dupa despartirea de Atletico Mineiro

BrazilianulRonaldinho a ramas liber de contract dupa despartirea de Atletico Mineiro si ar fi pe punctul de a semna cu o echipa dinEuropa. Nu pot sa confirm ca este vorba de Besiktas, dar.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )