Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministerul Sanatatii face plangere penala impotriva clinicii private care a fost inchisa

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii face plangere penala impotriva clinicii private care a fost inchisa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca face plangere penala impotriva clinicii private pe care inspectorii sanitari au pus lacat, pe motiv ca desi i s-a suspendat activitatea inca din luna septembrie a anului trecut, clinica facea in continuare programari si proceduri, fara a avea acest drept. continuă pe Adevărul

Plangere penala impotriva clinicii de infrumusetare din mall. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, la Iasi, ca pe numele societatii din Bucuresti in care functiona un salon de infrumusetare in care se fac interventii estetice ilegale va fi.

Sorina Pintea depune plangere penala impotriva unui mall din Capitala pentru inchiderea unui salon in care se fac interventii estetice

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, ca depune plangere impotriva mall-ului din Bucuresti in care functiona un cabinet al unei clinici private in care se fac interventii estetice. Este.

Apa Nova nu a acceptat amenda de la Ministerul Sanatatii. Director: Nu vom schimba nimic in tratarea apei

Andrei Hostiuc, directorul Departamentului Sanatate, Securitate si Mediu din cadrul Apa Nova, a declarat marti, la o intalnire cu presa, ca amenda in valoare de 10. 000 de lei stabilita de Ministerul Sanatatii nu a fost acceptata de managementul companiei.

Protocol cu Ministerul Sanatatii, pentru a preveni cazurile medicilor falsi

Colegiul Medicilor din Romania CMR) anunta ca a semnat un protocol de colaborare cu Ministerul Sanatatii. Documentul prevede ca partile vor comunica datele si informatiile in legatura cu dreptul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )